Önder Focan & Meltem Ege Group Nadis'te

Güncelleme Tarihi:

Önder Focan & Meltem Ege Group Nadiste
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2012 16:34

22. Akbank Caz Festivali’ni kapsamında 13 Ekim Cumartesi günü Önder Focan & Meltem Ege Group Songbook projesiyle Nadis Jazz Club'ta müzikseverlerle buluşacak.

Haberin Devamı

Türkiye’nin en uzun soluklu festivallerinden biri olan ve bu yıl  03-21 Ekim 2012 tarihlerinde gerçekleştirilen 22. Akbank Caz Festivali, dünyaca ünlü caz sanatçıları ve topluluklarını müzikseverlerle üçüncü haftasında da buluşturmaya devam ediyor.

Zengin konser programı, atölye çalışmaları, paneller, yarışmalar, cazlı brunch’lar ve Kampüste Caz konserlerinin yer aldığı 22. Akbank Caz Festivali’ni kapsamında 13 Ekim Cumartesi günü Önder Focan & Meltem Ege Group Nadis Jazz Club'ta sahne alacak.

Önder Focan & Meltem Ege Group Nadiste


ÖNDER FOCAN & MELTEM EGE GROUP - SONGBOOK
/images/100/0x0/55eab74ef018fbb8f8922389

Haberin Devamı

Önder Focan, öğrencilik yıllarında caz müziğe merak saldı. 1985 yılından beri çok sayıda konser ve festivalde performans gösteren Focan, Sid Jacobs, David Friesen, Grady Tate gibi sanatçılarla beraber çalıştı. 1998’de yayınlanan Beneath the Stars albümü ile “Blue Note” firmasından albüm çıkaran ilk Türk sanatçı olan Focan aynı zamanda İstanbul’un ilk caz kulübü olan Nardis’in de sahibi. Genç yaşına rağmen olağanüstü yorumu ve sahne performansı ile önemli bir hayran kitlesi edinmiş olan Meltem Ege, Songbook projesinde Önder Focan’ın bestelerini seslendiriyor. Ege, yurt dışında ve yurt içinde pek çok önemli caz vokal yarışmalarından birincilik ödülünün sahibi. Songbook, titiz, dürüst ve yaratıcı müziğin en önemli çalışmalarından biri olmaya aday.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!