Önce para sonra babaları geldi

Güncelleme Tarihi:

Önce para sonra babaları geldi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2004 01:57

Baba sevgisine açtılar. Ne zaman ki şöhret oldular, işte o zaman ‘kayıp babaları’ ortaya çıktı. Tıpkı Türk voleybolunun yıldız oyuncularından Neslihan Demir gibi.

Neslihan’ın yaşadığı şok

Neslihan’ın öz annesi, o doğarken yaşamını yitirdi. İşleri ters giden ve alkolün pençesine düşen babası Kazım Kurttepe de kendisini toparlayana kadar kızını dayısı Mustafa ve eşi Fatma Demir’e emanet etti. Dokuz yıl cezaevinde yatan ve kızını arayıp sormayan Kurttepe, Neslihan’ın Romanya maçından sonra çıktı ortaya. ‘Ben senin babanım’ dediği kızına büyük bir şok yaşatan Kazım Kurttepe, ne yapsa da kendini Neslihan’a kabul ettiremedi.

Büyükler barıştırdı

Sadık Deniz, oğlu Özcan’ı ve altı küçük çocuğunu yıllar önce terk etti. Anne Kadriye Hanım çocuklarını tek başına büyüttü. Zor geçinen ailesine destek olmak için düğünlerde sahneye çıkarak şarkı söylemeye başlayan Özcan Deniz, şimdi genç kızların hayran olduğu bir şarkıcı, oyuncu. Sadık Deniz’in ortaya çıkışı da bu yıllara rastlıyor. ‘O benim oğlum, canım. Bir kere yakından görsem, başka bir şey istemem’ diyen baba Deniz ve oğlunu, araya giren büyükler barıştırdı.

Beyin ameliyatı değiştirdi

Ebru Gündeş, şöhrete ilk kavuştuğunda bir mezar başına giderek dua etmiş, fotoğraf çektirmişti. Babasının öldüğünü söyleyen genç şarkıcının yalanı kısa sürede ortaya çıktı. Remzi Gündeş, bir ayakkabı tamircisi bir alkol bağımlısıydı. Kızını çok küçükken terk eden baba Gündeş, onun şöhreti yakalamasıyla ortaya çıktı ve ‘Kızım benimle ilgilenmiyor’ açıklamalarını yaptı. Ebru Gündeş, geçirdiği beyin ameliyatının ardından babasıyla sorunlarını giderdi.

Bingöl affetmedi

Yavuz Bingöl’ün emekli öğretmen olan babası Yılmaz Bingöl, tam 26 yıl sonra ortaya çıkarak, ‘Oğlum bana bakmıyor, borç içinde yaşıyorum’ dedi. Oysa Yavuz Bingöl’ün cevabı tek ve netti: ‘Babam beni, annemi ve kardeşlerimi 26 yıl önce terk edip gitti. Beni reddettiğinde 15’imdeydim. Kız kardeşim baba olarak beni bildi. Benim öyle bir babam yok’ dedi. Bingöl babasıyla görüşmeyi hálá reddediyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!