On numara

Güncelleme Tarihi:

On numara
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2004 00:44

Deniz topless yakalandı

Deniz Pulaş, geçtiğimiz haftasonu Saray Bisküvi ve Şekerleme Firması’nın Antalya’daki Queens Park Resort Otel’de düzenlediği tanıtımın konukları arasındaydı. Ünlü manken, davetten önce plaja gitti, şezlonga uzanıp güneşlenmeye başladı. Bir ara denize girip çıkan manken, daha sonra ıslak bikinisini değiştirmek istedi. Pembe-mavi renkli bikiniyi çıkardığı anda da DHA muhabiri Göksel Yapar’a yakalandı. Başta bu duruma el hareketleriyle tepki gösteren Deniz Pulaş, ardından göğüslerini pareosu ile kapatarak güneşlenmeye devam etti. Sarp Akkartal’la evli olan ve bu evlilikten bir de çocuğu bulunan tecrübeli manken, günün sonunda şezlongundan kalkıp odasının yolunu tuttu.

Eski eşler iş ortağı oldu

Hint asıllı işadamı Gulu Lalvani ile Semiramis Pekkan evliliklerini resmen bitirseler de birbirlerinden kopamıyorlar. Lalvani, Bodrum Gündoğan’da evler yapıyor, eski eşi Semiramis Pekkan da bu evlerin satış işlerine bakıyor. Her haftasonu 6-8 kişilik gruplara evleri gezdiren Pekkan çalışırken, Gulu Bey ise tatilin keyfini sürüyor. Sık sık da Göltürkbükü sahillerinde, elinde votka-portakal bardağıyla görülüyor.

Keyfi daim olsun

Levent Kırca çocuklarıyla Bodrum’daydı geçtiğimiz hafta. Bodrum’un içine uzun yıllardır inmediğini belirten Kırca, oğlu ve kızıyla gece Bodrum sokaklarını dolaştı. Çok değiştiğini söylediği Bodrum sokaklarında oynamaya başlayan usta tiyatrocuyu görenler ise, kahkahalar atarak alkışlarıyla ona tempo tuttu.

Sinbad’ı yüzdürdü

Erdal Özyağcılar, yaz aylarını Göltürkbükü’ndeki Türkbükü Evleri’nde bulunan triplex evinde geçiriyor. Zaman zaman da köpeği Sinbad’la sahile iniyor. Geçtiğimiz günlerde yine Sinbad’la deniz kıyısındaydı. Sinbad yüzüyor, Özyağcılar onu yakalamaya çalışıyordu. Köpeğiyle denizde oynamaktan yorgun düşen oyuncu, günün sonunda evinin yolunu tuttuğunda hayli bitkin düşmüştü.

24 saat aynı adreste

Göltürkbükü’nün en popüler beach’i People... Tekstilci işadamı İsmail Akkaya ile Sedef Bozok da bu mekanı mesken edinenler arasında. İkili sabah kalkar kalkmaz gözlerini burada açıyor. Gün boyu lahmacunlar, pideler yeniliyor, denize giriliyor. Hava kararınca da eve dönüp üstlerini değiştirdikten sonra, soluğu yeniden People’da alıyorlar.

Misafir var

Fatih Terim’in büyük kızı Merve, Bodrum-Yalıkavak’taki evlerinde geçtiğimiz günlerde İstanbul’dan gelen misafirini ağırladı. Sarışın kız arkadaşını yolculuğunun ertesi günü Göltürkbükü Havana Beach’e götüren Merve, gün batana kadar denizin ve güneşin tadını çıkardı.

Davet için geldi

Semiramis Pekkan, cumartesi gecesi Göltürkbükü Tampa Beach’de bir parti verdi. Pekkan ile boşandığı eşi Gulu Lalvani, yurtdışı ve İstanbul’dan gelen 150 konuğu kapıda karşıladı. Lalvani’nin Gündoğan’da yaptığı evlerin tanıtımı için düzenlenen gecenin konukları arasında Yılmaz Erdoğan da vardı. Erdoğan, bu davetten bir gece önce de Küba Bar’da Sinan-Rebecca Çetin çiftiyle yemek yerken görüldü.

Arama beni

Model Zeynep Yılmaz da yaz aylarını Bodrum’da geçirenlerden... Genellikle Göltürkbükü’ndeki Ship A Hoy’da güneşlenen Yılmaz’ın elinden cep telefonu düşmüyor gün boyunca. Söylenenlere göre onun telefona yapışık yaşamasına neden olan kişi ise ayrıldığı sevgilisi. Yeniden birlikte olmak için telefon üzerine telefon açan eski sevgiliye sonunda ‘Yeter artık beni arama’ diye bağıran modelin tatili bu yüzden zehir olmuş.

Yanlış anlaşılmasın

Futbol Milli Takım menajeri Can Çobanoğlu da şu sıralar Bodrum tatilinde. Bir haftadır Divan Palmira’da kalan Çobanoğlu, Göltürkbükü sahillerinde bir genç kızla el ele gezip duruyor. Görenler onları sevgili sanıyor ama aslında bu genç ve güzel kız, Can Çobanoğlu’nun kızı Aylin’den başkası değil.

Önce konser, sonra Anjelique

Elif-Mehmet Germiyanlıgil çifti geçtiğimiz haftasonu Harbiye Cemil topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’ndaki Joan Baez konserini izledi. Germiyanlıgiller, konser sonrasındaysa Ortaköy’deki Anjelique Bar’a giderek geceye orada devam ettiler.

Kendini yeniledi

Cemil İpekçi, Antalya’daki Pine Beach City’de yaşadığı Thalassothérapie deneyimini unutamadı. Burada uygulanan özel bakım seansları sayesinde yenilendiğini söyleyen modacı, ‘Yeniden doğmuş gibi rahatladım’ diyor.

İçkaleler’de mutlu son

Geçtiğimiz yıl Çırağan Oteli’nde kıyılacak nikahlarını törenden bir gün önce iptal eden ve büyük sansasyona neden olan Ozan İçkale ile Özge Sabit, Ankara Sheraton Oteli’nde evlendi. Hanımağa olarak bilinen İçkale Şirketler Grubu’nun patroniçesi Nadire İçkale’nin büyük oğlu Ozan İçkale, Özge Sabit’le dünyaevine girerken, nikahı Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek kıydı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!