Olgun mu olsun, çıtır mı?

Güncelleme Tarihi:

Olgun mu olsun, çıtır mı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2012 00:00

Erkeklerin bizden daha geç olgunlaştığını fark ettiğimiz an ‘olgun erkek’ bizim için ‘ideal sevgili’nin karşılığı oldu. Ama son zamanların modası genç, çıtır erkekler olunca aradaki farklara bakalım dedim, hangisi ne kadar ideal

Haberin Devamı

* Olgun erkek ne olursa olsun her şekilde tecrübelidir, zamanında her şeyi görüp geçirdiği için yanınızda rehber niteliğinde olur, yönlendirir, güven verir. Çıtır delikanlımızınsa tecrübesizliği heyecan verici olur, aklınızda hiçbir zaman “Buraya acaba benden önce kimleri getirdi” kuşkusu olmaz, her şeyi beraber yaşadığınız için aynı anda aynı şeyleri hissetmek zevkli olabilir.
* Olgun erkeğin espri anlayışı daha oturaklıdır, daha gündemden, daha geniş konulardan komik şeyler çıkarmaya çalışır. Çıtır erkeğimizse kendi bedenini daha yeni tanıdığı için genellikle bel altı espiriler onu daha çok güldürür.
* Eğer olgun bir sevgiliniz varsa eş dost hemen “Adamın kesin parası var” muhabbetini döndürürler. Çıtır bir çocukla beraberseniz dostlarınız arasında size sadece “Azmış” diyebilirler.
* Olgun bir erkekle kavga etmek çok zordur, kavganın nedeni ne olursa olsun, o her şeyi bilen, senin iyiliğini isteyen; sense onu anlamayan taraf olursun. Çıtır delikanlımızla her kavganın sonu tutkulu bir seksle biter.
* Olgun erkekle seks daha düzenlidir, sakindir, huzurludur. Bedenini senden daha iyi tanıyor gibidir, şefkatlidir. Çıtır erkekse hızlıdır, doyumsuzdur, meraklıdır, yorucudur ama tutkuludur.
* Olgun erkekle eğlenmek biraz sıkıcı olabilir, insanlar yaşları geçtikçe daha da eve bağlanıp dışarı çıkma olaylarında sadece yemek yemeye odaklanıyorlar, o yüzden şehrin en iyi yerlerinde yemek yiyeceğinize emin olun. Çıtır delikanlımızla sabaha karşı iki ıslak hamburger yemek kadar eğlencelisi olamaz.

Haberin Devamı

Biri aldattığını çaktırmaz Diğeri sağır sultana duyurur

* Olgun erkek işyerindeki sıkıntılarını sana yansıtmaz, eğer zaten birazcık hayat tecrübesinden ders almışsa bir kadına sıkıntılarını anlatmaması gerektiğini bilir. Çıtır delikanlımızsa başına gelen ufacık bir sorunu büyütür, büyütür delirir, çıldırır seni de delirtir ama iş çözüm bulmaya gelince geçer salonda duran kanepede uyur.
* Erkeğin henüz aldatmayan versiyonu çıkmadığı için olgunu da çıtırı da çekirdeğinden reçel yapmak dedin mi nefesleri kesilir. Aralarında ancak şöyle bir fark olabilir: Olgun olanı hiç çaktırmaz, diğeriyse sağır sultana kadar duyurmuştur.
* Olgun erkeğin ailesiyle tanışma faslı çok rahat geçer, artık iki mezar ziyareti de yormasın mümkünse seni. Çıtır delikanlımızsa deli fişek gibi olduğu için bu olayı fazla abartır, “Ben kimseyi daha önce tanıştırmamıştım” ile başlayan cümlelerle üzerinde baskı kurar. Ve anası hiçbir zaman seni beğenmez.
* Olgun erkeğin evi her zaman düzenli ve temizdir, bu düzen bazen rahatsız edici dereceye gelse de temizlikten kimseye zarar gelmez. Çıtır delikanlımızın çorabı için pizza kutusunun altına bakabilirsiniz.
* Olgun erkek arkadaşları sıkıcıdır, bir araya gelip şarap-peynir geceleri yaparlar, çay oturmasına bile gidersin. Etrafındakiler genellikle evli olduğundan bu durum evlilik için seni hem umutlandırır, hem de korkutur. Çıtır delikanlımızınsa etrafı kendi gibi zibidilerle doludur. Bir süre sonra arkadaşlarından ölesiye nefret edebilirsin.
* Babasız kızların baba eksikliğinin simgesidir olgun erkek, bir adım daha ileride gibi, korumacı, sahiplenici, benimseyicidir. Eksikliğini gördüğün her şeyi onda bulabileceğine inanırsın. Çıtır delikanlımızsa eğlencelidir, komiktir, daha sevgi doludur, paniktir, kaybetme korkusunu hissedersin ve o daha çok güven verir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!