Objektife alıştılar

Güncelleme Tarihi:

Objektife alıştılar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2012 17:38

Akkök Holding’in sahibi Ömer Dinçkök’ün kızı Ayça Dinçkök, Deniz Somersan’la yeni bir aşka yelken açmıştı.

Haberin Devamı

 Dinçkök’ün, sevgilisinin sırtında İstiklal Caddesi’nde öpüşürken görüntülendiği fotoğrafları ilk kez bu köşede yayınlanmıştı. İlişkilerinin ilk günlerinde sık sık gazetecilerle tartışan sevgililer, önceki gün de Cihangir’de görüntülendi. Münferit adlı mekan çıkışı görüntülenen ikili, bu kez gazetecilerle tartışmak yerine el ele poz verip “Nereden çıktınız siz, bizi mi gözetliyordunuz” diyerek şakalaştı.

Mardin ziyareti        

KOÇ Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, önceki gün özel uçağıyla Mardin’e gitti. İlk olarak Ford Otosan Bayii Maşuk Nas’ı işyerinde ziyaret eden Koç, çalışanlar ile hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra tarihi ve turistik mekanları gezdi. Mardin Valisi Turhan Ayvaz’ı da makamında ziyaret eden Koç, daha sonra Tarihi Erdoba Konağı Oteli’nin terasında Mardin Kalesi ve Mezopotamya Ovası’nı seyredip tarihi mekanlar ve turizm ile ilgili bilgiler aldı. Mardin’e ilk kez geldiğini belirten Koç, “Mardin’e ilk kez geliyorum ancak bundan sonra sık sık geleceğim. Burada canlı bir tarih var. Yılda üç mahsul elde edilen topraklar var” dedi.

Haberin Devamı

Neyim varsa sizlere vereceğim bu akşam

Dünyaca ünlü efsanevi müzisyen Leonard Cohen, Türkiye’de ikinci kez konser verdi. Ülker Sports Arena’da gerçekleşen ve biletleri günler öncesinden tükenen konserde Cohen, yaklaşık 10 bin hayranına unutulmaz bir gece yaşattı. Cohen konsere “Neyim varsa bu akşam size vereceğim” diyerek başladı. Siyah takım elbisesi ve kendisiyle bütünleşen fötr şapkasıyla sahneye çıkan şarkıcı her fırsatta seyirciyle iletişim halinde oldu. 3,5 saate yakın sahnede kalan Cohen, konsere “Dance Me To The End Of Love” ile başladı. Cohen, “Hallelujah” “So Long, Marianne”, “I’m Your Man” gibi unutulmaz şarkılarına da yer verdi.

Reed Krakoff ile moda buluşması

Moda dünyasının en saygın ve prestijli ödüllerinden biri olan CFDA’da (Council of Fashion Designers of America Awards) en iyi aksesuvar tasarımcısı seçilen Reed Krakoff, bugün Beymen İstinyePark’ta modaseverlerler biraraya geliyor. Lüks modaya farklı bir soluk getiren tasarımlarıyla modern kadının tercihi olan Reed Krakoff, moda hakkında tiyolar verecek.

Haberin Devamı

Herkes Piyasa’da

Cenk Eren ve Sabih Totah’ın sahibi olduğu Harbiye’deki My Piyasa bu gece yeni dekorasyonuyla kış sezonunu açıyor. İşletmeciliğini Yelda Önen ve Meltem Melt’in üstlendiği mekanın açılış gecesinde Ozan Doğulu DJ kabininde olacak.

BeeGee, 360istanbul’da
 
Beyoğlu’ndaki 360istanbul, birbirinden ünlü DJ’lere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Türkiye’de DJ’liğin meslek olarak kabul edilmesini sağlayan ve elektronik müziğin gelişmesinde çok büyük rol oynayan ünlü DJ BeeGee, yarın akşam 360istanbul’da olacak

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!