O Ses Türkiye finalisti Aziz Kiraz kimdir? O Ses Türkiye’de kaçıncı oldu?

Güncelleme Tarihi:

O Ses Türkiye finalisti Aziz Kiraz kimdir O Ses Türkiye’de kaçıncı oldu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2016 11:56

TV8 ekranlarının sevilen yarışması O Ses Türkiye 2 Şubat Salı günü ekranlara gelen son bölümüyle final yaptı. Büyük bir final heyecanı yaşanan O Ses Türkiye’de 4 yarışmacı birinci olmak için kıyasıya mücadele etti. Dün akşam yarışan finalistlerden biri de Hadise’nin takımında olan Aziz Kiraz’dı. Peki, Aziz Kiraz O Ses Türkiye’de kaçıncı oldu? Aziz Kiraz kimdir? İşte tüm detaylar...

Haberin Devamı

1 Şubat Pazartesi günü ekranlara gelen yarı finalde 8 yarışmacı yarışmış, bu yarışmacılar arasından ise 4 isim finale çıkmaya hak kazanmıştı. Yarışmacısının finale çıktığını öğrenince Hadise gözyaşlarını tutamamıştı. 5 sezondur birinci olamayan Hadise sık sık espri konusu oluyordu. Öte yandan Murat Boz hiçbir yarışmacısını yarı finale taşıyamadığı için yarışmadan çekilmek zorunda kalmıştı.

Finalde yarışmaya hak kazanan ve izleyiciler tarafından beğenilen Aziz Kiraz’ın final performansları adeta büyüledi. Yarışmayı Gökhan ve Hakan kardeşlerin takımında olan Emre Sertkaya kazanırken Hadise’nin takımındaki Aziz Kiraz kaçıncı oldu?

O Ses Türkiye finalisti Aziz Kiraz kimdir O Ses Türkiye’de kaçıncı oldu

Haberin Devamı

Yarışmaya ilk katıldığında yabancı bir opera şarkısı seçen ve jüri üyeleri tarafından çok beğenilen Aziz Kiraz, O Ses Türkiye finalinde 2. oldu. Emre Sertkaya ile finalde yarışan Aziz Kiraz, O Ses Türkiye sahnesinde 4 şarkı seslendirdi. O şarkılar ise şunlar oldu:

1. Aman Aman

2. Annem İçin

3. Bir Ben Bir Allah Biliyor

4. Annem İçin (Final Performansı)

HADİSE, AZİZ KİRAZ İÇİN OY İSTEDİ

O Ses Türkiye jüri üyelerinden olan Hadise, final yarışmacısı Aziz Kiraz için hayranlarında oy istedi. Sosyal medya hesabından büyük final öncesinde bir video ile hayranlarına seslenen Hadise'nin yarışmacısı Aziz Kiraz “Saatler sonra canlı yayındayız, Hadise’nin tek yarışmacısıyım.” dedi. Hadise de “Evet. Bütün oylarınızı bekliyoruz, Aziz’im için.” ifadelerini kullandı.

O Ses Türkiye finalisti Aziz Kiraz kimdir O Ses Türkiye’de kaçıncı oldu

O SES TÜRKİYE AZİZ KİRAZ KİMDİR?

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi öğrencisi olan Aziz Kiraz, öğrenimine devam etmektedir. 18 yaşında olan Aziz Kiraz, aslen Erzurumludur. 1.78 boyunda olan Aziz Kiraz, O Ses Türkiye yarışmasında Hadise’nin takımında yarışmış ve 2. olmaya hak kazanmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!