O mesaja pişmanım

Güncelleme Tarihi:

O mesaja pişmanım
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 14, 2007 00:00

Tamer Karadağlı ile ilişkisini noktalayan Deniz Uğur, ayrılığın ardından Kelebek'e konuştu.

Haberin Devamı

Deniz Uğur Sunat fotoğrafları için tıklayın

Hürriyet

Uğur, en büyük pişmanlığının Karadağlı'nın eski eşi Arzu Balkan'a çektiği mesaj olduğunu söyledi.
Yanıt vermem bir hataydı
Arzu Balkan'ın gönderdiÄŸi "BoÅŸanıyorum. Yolunuz açık olsun" mesajına, "Radikal kararları ancak güçlü kadınlar alabilir. Buna saygı duyuyorum. Hoşça kalın" diye yanıt veren Deniz UÄŸur, bunun bir hata olduÄŸunu itiraf etti. Bu konuyla ilgili ilk kez konuÅŸan UÄŸur, "Gelen mesaja bu ÅŸekilde yanıt vermem bir hataydı" dedi.Â
Tamer kitabını okudum bitti
Deniz Uğur, Tamer Karadağlı ilişkisinin kesin olarak bittiğini de sözlerine ekledi: "Çok büyük bir aşk yaşamış olabilirim, ama bitmesi gerektiğine karar verdim ve bitti. Sadece şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki ben okuyup bitirdiğim ve sonra da kapağını kapattığım bir kitabı tekrar okumam."

Tamer kitabını okudum bitti
Tamer Karadağlı ile bir yılı aşkın süre büyük aşk yaşayan Deniz Uğur, ilişkisini bitirdiğini açıkladı. Bu konuda kendisine yargısız infaz yapıldığını belirten Uğur, "Kendimi doğru ifade etmem gerektiğini anladım ve ilişkiyi bitirdim. O kitabı okuyup bitirdim, kapağını kapattım. Ben okuduğum kitabı bir daha okumam. Herkesin içi rahat olsun" dedi.

Haberin Devamı

Neden rahat değilsiniz? Çok şey anlatmak istiyorsunuz ama susuyorsunuz. Susmayın...
- Bakın, Tamer’le ilişkim konusunda bana yargısız infaz yapılmasına çok üzüldüm. Kimseye de kızamıyorum. Tecrübeler çok değerlidir. Hayata birkaç adım geriden başlayıp, kendimi daha doğru bir biçimde ifade etmem gerektiğini anladım. Şu anda da izlediğim yoldan çok memnunum.

Yargısız infaz konusunu biraz açalım mı?
- Benim, babasını kaybetmiş, çok büyük travma geçiren bir çocuğum olduğu hep gözardı edildi. Bu gerçekten çok canımı yaktı. Çocuğumla birlikte ne tür güçlüklerle mücadele ettiğim konusunda insanların bir fikri yoktu. Onlar bunu hiç merak etmediler. Buna gerçekten gücendim. Benim çok özel bir durumum vardı. Yaptığım çok zor bir işti, çok zor bir dönem atlattım. Üç yıl içerisinde çok fazla şey olup bitti. Artık olgunlaşma sürecindeyim. Çünkü yaşım 33.

Haberin Devamı

Yani Tamer Bey’le yaşadığınız bir gençlik hatası mıydı?
- Tabii ki değil. Onunla yaşadığım hiçbir şeyden pişman değilim, hiç vicdan azabı da duymadım. Çünkü vicdan azabı yaşamam gereken bir durum olduğunu düşünmedim ve öyle de hissetmedim. Eğer buna inansaydım, rahat uyuyamazdım.

İki, üç ay önce ilişkiniz bitti değil mi?
- Evet...

Neden ayrıldınız?
- Bunun nedenini, nasılını kimseye izah etmek durumunda değilim!

Okumuşsunuzdur; bir süredir gazetelerde Tamer Bey’in Seda Sayan’la bir yakınlaşma içinde olduğu iddia ediliyor.
- Hakkında hayırlısı neyse o olsun. Ben onun bir şekilde mutlu olmasını çok isterim. Biz kıskançlık ya da çapkınlık mevzuları yüzünden ayrılmadık.

Haberin Devamı

Gündemde olan bir başka konu da Tamer Bey’in Arzu Balkan’a döneceği... Arzu Hanım, "Tamer evine dönebilir" dedi.
- Ben Tamer’i çok severim. Hakkında hayırlısı neyse, onun olmasını dilerim. Bunu tüm samimiyetimle söylüyorum. Allah onu dünya tatlısı çocuğuna bağışlasın. Onu rencide edecek hiçbir şey söylemem. Kimsenin de söylemesine izin vermem.

Bir röportajınızda "Sevenleri ancak ölüm ayırır" demiştiniz... Ne oldu da uğruna çok şey yaşanan bir aşk, bu kadar kısa sürede bitti?
- Kendim için birtakım şeyler belirlediysem, bunların dışına çıkmak istemiyorum artık. Çok büyük bir aşk yaşamış olabilirim. Bitmesi gerektiğine karar verdim ve bitti.

Siz mi ayrılmak istediniz?
- Evet. Benim aldığım bir karardı. Benim kendimi doğru bir biçimde ifade etmem gerekiyordu. Şu anda da kendime o konuda doğru bir yol çizdiğimi düşünüyorum. Açık söyleyeyim, tecrübeler çok önemlidir. Bir hata tekrar yapılmaz. Bir daha üzülmek istemiyorum. Bu kadar.

Haberin Devamı

Tamer Bey size ve ilişkisine boşandıktan sonra hiç sahip çıkmadı. Hep gizlendiniz, saklandınız. Bu da üzdü sizi...
- Kendi adıma konuşmak isterim, benim için gizlenecek ya da saklanacak bir durum yoktu. O yüzden çıkıp konuştum, saklamadım. Aşk, başlaması ve bitmesi gereken zamana kendi karar veriyor. Sadece şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki ben okuyup, bitirdiğim ve sonra da kapağını kapattığım bir kitabı tekrar okumayacağımı biliyorum. Herkesin içi rahat olsun. Bu ilişki bitmiştir, geri dönüşü olmaz.

"Tamer Karadağlı size aşık mı" sorusuna, "Hayat hepimize her şeyi zamanla gösterecek" diye cevap vermiştiniz. İlişkiniz kısa sürdü. Bundan ne sonuç çıkarmalıyız?
- Tamer’le bizim aramızda tabii ki aşk vardı. Olmaz olur mu? Artık bu konuda yorum yapmak istemiyorum. Bir ilişkinin bitişi, başlangıcı çok özel şeylerdir. Bu konuda konuşmam. Onlar bende saklı. Kimseye kırgın, kızgın değilim. Tamer benim değer verdiğim bir insandır. Selamlaşıp, konuşacağım bir arkadaşımdır.

Haberin Devamı

Bence haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsunuz, kırgınsınız ve kendinize kızıyorsunuz. Doğru mu?
- Hayır, doğru değil. Kendimi çok iyi hissediyorum. Allah’a, mesleğime, çocuğuma da çok büyük bir aşkım ve inancım var. Böyle hisseden bir insan için hayatta haksızlık ve kullanılmak gibi durumlar geçerli değildir.

Kısacık da olsa Tamer Bey’le yaşadıklarınız güzel şeyler miydi?
- Tabii ki çok güzeldi. AÅŸk kendi başına çok deÄŸerli bir ÅŸeydir.Â

Yeni sayfa açtım

Şu an nasılsınız?
- Çok iyiyim. Hayatımda yeni bir sayfa açtım. Kendimi inanılmaz derecede mutlu ve çok huzurlu hissediyorum. Her gün güneş doğuyor diye sevinerek yataktan kalkıyorum. Belki de bu, yaşadığım çok büyük travmayı atlattığım andır. Daha önce durup da kendimi sorgulayacak ve bunları düşünecek zamanım olmadı. Bir sürü sorumluluğum vardı. Belki de o an, bu andır.

Bundan sonra yanınızda yer alacak adamın duruşu nasıl olmalı?
- Bir anneyim ve yanımda oğluma en iyi baba figürü olabilecek adam yer almalı...

Huzurlu bir aÅŸk istiyorum

Tamer Karadağlı ile tekrar bir araya gelmeniz söz konusu olabilir mi?
- Hayır... Dediğim gibi okuduğum, bitirdiğim bir kitabı tekrar okumam.

Yeni bir aşk için düşüncelerinizi sorsam.
- Eğer çok huzurlu, çelişkisiz, dürüst, bana düşman değil de dost kazandıracak, istemeden de olsa birbirimize zarar vermeyeceğimiz bir aşk olacaksa, neden olmasın? Çok istiyorum böyle bir aşkı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!