O Hayat Benim 79. son bölümde büyük acı!

Güncelleme Tarihi:

O Hayat Benim 79. son bölümde büyük acı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2016 13:18

FOX TV ekranlarının başarılı dizisi O Hayat Benim 79. son bölümüyle 31 Ocak akşamı ekranlara geldi. Pazar akşamlarının sevilen dizisinin son bölümünde yaşanan ani bir ölüm herkesi derinden sarsar ve artık hiçbir şey eskisi gibi olmaz. O Hayat Benim 79. bölümde neler oldu? Tüm detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Sevilen dizi O Hayat Benim’de bu hafta büyük bir acı yaşandı. Doruk’un ölümü herkesi sarsarken Bahar, Ateş’in kendinden an be an uzaklaşmasını seyreder. 

O HAYAT BENİM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Doruk’un ölümü Ateş’i içinden çıkılamaz bir çukura doğru çekerken, Arzu ve Ateş ister istemez tek bir yürek olurlar. Kenan yaşananların ardındaki isim olduğunu ispat edecek tek kişi olan Ediz’i öldürmek için planlar yaparken, Ediz’in polisin elinde olduğundan haberi yoktur. Öte yandan Ateş de Ediz’in tepesindedir ve sorularına cevap arıyordur.

Sultan ve Efsun Kenan’ın baskılarıyla beraber boşanma konusunda yeni bir adım atarlar. Sultan’ın amacı Efsun’u Kenan'la boşanmasından karlı çıkarmaktır. Bunun için Arda’yı tuzağına düşürmesi gerekmektedir. Yaşadığı acıyla beraber oğlunun ölümünün gerçek sorumlusunu bulmak için çabalayan Ateş’e gelen telefon, intikam ateşini tekrar yakacaktır.

Haberin Devamı

Kenan Mehmet Emir’in karşısına bir kez daha çıkar. Artık Atahan Ailesi geçmişteki günahlarıyla yüzleşmek zorundadır. Kenan’ın gerçek yüzünden haberdar olan Mehmet Emir bunu Hülya’nın görmesini sağlamak için ne yapabileceğini düşünür.

Hülya ise Efsun ve Arda’nın boşanması için Kenan’dan yardım beklemeye devam eder. 

BAKMADAN GEÇME!