O direÄŸe niye çıktım

Güncelleme Tarihi:

O direğe niye çıktım
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 20, 2009 00:00

Tatil için Bodrum'a giden Tuğçe Kazaz, geçtiğimiz gün biri sevgilisi olduğu öne sürülen üç erkekle bir teknede görüntülenmişti.

Haberin Devamı

DİREĞE BÖYLE TIRMANMIŞTI(FOTO GALERİ)

Denize girip güneşlenmekten çok direklere tırmanan Kazaz, hakkında yapılan yorumlara tepki gösterdi. "Türkiye'ye döndüğüm günden itibaren hakkımda çıkan her haber hayal ürünüdür. Her genç kadın gibi hayatımı özgürce yaşamaya çalışıyorum" diyen ünlü manken, direklere tırmanmasının nedenini ise şöyle açıkladı: "Teknemiz yelkenliydi. Yelken dolanmıştı, onu açmak istediğim için tırmandım. Ama saçma sapan şeyler yazıldı. Ayrıca istediğimi yaparım, direğe de tırmanırım, ağaca da."

Kazaz, sevgilisi olduğu iddia edilen gencin de arkadaşı olduğunu söyledi ve "Şu an hayatımda hiç kimse yok. Olmasını da istemiyorum. İşimle gücümle ilgileniyorum. Yakında Milano'ya gideceğim ve orada defilelere katılacağım. Yeni yayın döneminde de bir televizyon programı gerçekleştireceğim" dedi. Eski eşi Yunanlı Yorgo Seitaridis'ten, uyuşturucu kuryesi olarak yakalanıp hapse atıldığı için boşandığı öne sürülen Kazaz, bu iddialara da yanıt verdi. Bu konuda hiçbir bilgisinin olmadığını söyleyen manken, "Eski eşimin uyuşturucudan gözaltına alındığından haberim yoktu. Bu konuda bir şey bilmiyorum. Tek isteğim, yalan yanlış haberlerin içinde olmamak. Umarım anlayış gösterirsiniz" diye konuştu.

           Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!