Nolur Ayrılalım 5. bölüm yeni fragmanında sürpriz karar!

Güncelleme Tarihi:

Nolur Ayrılalım 5. bölüm yeni fragmanında sürpriz karar
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2016 08:24

FOX TV'nin heyecanla takip edilen dizisi Nolur Ayrılalım 5. bölüm fragmanını yayınladı. Yarın akşam yeni bölümü ile ekrana gelecek olan Nolur Ayrılalım dizisinde Ulaş Azize'nin oyununun farkına varıyor. Peki Azize'den ayrılacak mı? Nolur Ayrılalım 5. bölüm fragmanı ve dahası haberimizde.

Haberin Devamı

Başladığı günden itibaren ilgiyle izlenen dizisi Nolur Ayrılalım 5. bölüm fragmanıyla heyecan yarattı. Sevilen dizi soluksuz izleyeceğiniz yeni bölümüyle Cuma akşamı ekranlarda olacak. Yeni bölümde ilginç gelişmeler yaşanacak. Azize ve Ulaş arasında gerilim bir üst boyut kazanıyor. Ulaş, Azize'nin kendisini kullandığını ve kısmetini aradığı için onunla beraber olduğunu düşünür. İşte, Nolur ayrılalım 5. bölüm fragmanıyla sizlerle...

NOLUR AYRILALIM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Azize’nin kendisiyle “kısmetini bulmak için” birlikte olduğunu düşünen Ulaş oldukça üzgündür. Yıllar sonra ilk kez bulduğunu sandığı doğru kadın, ona ummadığı bir kazık atmıştır. Ve bu durum Ulaş’ı daha da hırslandırmaktadır. Peki, şimdi ne yapmalıdır? Kös kös Azize’yi terk mi edecektir? Asla! Süründürme sırası artık Ulaş’tadır!

Haberin Devamı

Azize ve Turgay cephesi ise şoka girmiş durumdadır. Tüm plan çökmek üzeredir! Azize bir şekilde kendini temize çıkarmalı ve Ulaş’a kendini affettirmelidir, ama nasıl? Azize ve Turgay sonunda Ulaş’ı kıvama getirdiklerinden ve onu yine kandırdıklarından emindirler. Ancak, Ulaş’ın cidden canının sıkkın olduğu bir anda Azize’nin numaradan yaptığı “tripler” bardağı taşırır ve Ulaş’ın tepkisi kimsenin beklemediği kadar ağır olur! Asıl önemlisi ise, Azize bu tepkiden neden bu derece “etkilendiğini” anlayamamaktadır!

N'olur Ayrılalım yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00'de FOX'ta.

NOLUR AYRILALIM 5. BÖLÜM 2. FRAGMANI

NOLUR AYRILALIM 5. BÖLÜM FRAGMANI

BAKMADAN GEÇME!