Nolur Ayrılalım dizisi 5. bölüm fragmanında Azize Ulaş'a aşık mı oldu?

Güncelleme Tarihi:

Nolur Ayrılalım dizisi 5. bölüm fragmanında Azize Ulaşa aşık mı oldu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2016 09:39

FOX TV'nin heyecanlı dizisi Nolur Ayrılalım 5. bölüm fragmanı ile herkesi ekrana kilitliyor. Cuma akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek olan Nolur Ayrılalım'da Ulaş ve Azize arasındaki oyun gerçeğe mi dönüşecek. Ulaş, Azize'nin oyun içerisinde olduğunu anlıyor ve ayrılmaya karar veriyor. İşte Nolur Ayrılalım 5. bölüm fragmanı..

Haberin Devamı

Nolur Ayrılalım hız kesmeden devam ediyor. Cuma akşamları ekrana gelen dizinin yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Son bölümde Ulaş, Azize'nin kısmetini bulmak için kendisiyle birlikte olduğunu anladı. Peki Azize ve Ulaş arasında gerçekten bir şeyler olacak mı? Nolur Ayrılalım 5. bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar haberimizde.

NOLUR AYRILALIM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Azize’nin kendisiyle “kısmetini bulmak için” birlikte olduğunu düşünen Ulaş oldukça üzgündür. Yıllar sonra ilk kez bulduğunu sandığı doğru kadın, ona ummadığı bir kazık atmıştır. Ve bu durum Ulaş’ı daha da hırslandırmaktadır. Peki, şimdi ne yapmalıdır? Kös kös Azize’yi terk mi edecektir? Asla! Süründürme sırası artık Ulaş’tadır!

Azize ve Turgay cephesi ise şoka girmiş durumdadır. Tüm plan çökmek üzeredir! Azize bir şekilde kendini temize çıkarmalı ve Ulaş’a kendini affettirmelidir, ama nasıl? Azize ve Turgay sonunda Ulaş’ı kıvama getirdiklerinden ve onu yine kandırdıklarından emindirler. Ancak, Ulaş’ın cidden canının sıkkın olduğu bir anda Azize’nin numaradan yaptığı “tripler” bardağı taşırır ve Ulaş’ın tepkisi kimsenin beklemediği kadar ağır olur! Asıl önemlisi ise, Azize bu tepkiden neden bu derece “etkilendiğini” anlayamamaktadır!

Haberin Devamı

N'olur Ayrılalım yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00'de FOX'ta.

NOLUR AYRILALIM 5. BÖLÜM FRAGMANI

BAKMADAN GEÇME!