Nolur Ayrılalım dizisi 4. bölümüyle izleyenlerin nefesini kesti!

Güncelleme Tarihi:

Nolur Ayrılalım dizisi 4. bölümüyle izleyenlerin nefesini kesti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2016 22:40

Nolur Ayrılalım bu akşam 4. bölümüyle ekranlara geldi. Fox TV'nin sevilen ve izlenen dizisi Nolur Ayrılalım, yayınlanan yeni bölümüyle izleyenlerin nefesini kesti. Dizinin 4. yeni bölümünde eğlenceli dakikalar yaşandı. Azize'nin kendisini kandırdığını ve kısmetini bulmak için onunla olduğunu düşünen Ulaş, kafasında planlar kurar. Azize'yi süründürecek midir yoksa kös kös terk mi edecektir. İşte, Nolur Ayrılalım 4. bölüm detaylarıyla sizlerle...

Haberin Devamı

Fox TV'nin başladığı günden itibaren izleyenleri ekran başına kilitleyen dizisi Nolur Ayrılalım, bu akşam yayınlanan 4. bölümüyle izleyenleri şoke etti. Dizinin yeni bölümüne eğlenceli dakikalar hakimdi. Azize ve Ulaş arasında neler oluyor? Azize'nin onu başka bir kısmet bulmak için kullandığını düşünen Ulaş, kafasında hain planlar kurmaktadır. Peki, Ulaş ne yapacaktır? Süründürecek mi yoksa kös kös terk mi edecek? İşte, Nolur Ayrılalım nefes kesen son bölüm detayları...

Azize’nin kendisiyle “kısmetini bulmak için” birlikte olduğunu düşünen Ulaş oldukça üzgündür. Yıllar sonra ilk kez bulduğunu sandığı doğru kadın, ona ummadığı bir kazık atmıştır. Ve bu durum Ulaş’ı daha da hırslandırmaktadır. Peki, şimdi ne yapmalıdır? Kös kös Azize’yi terk mi edecektir? Asla! Süründürme sırası artık Ulaş’tadır!

Haberin Devamı

Azize ve Turgay cephesi ise şoka girmiş durumdadır. Tüm plan çökmek üzeredir! Azize bir şekilde kendini temize çıkarmalı ve Ulaş’a kendini affettirmelidir, ama nasıl? Azize ve Turgay sonunda Ulaş’ı kıvama getirdiklerinden ve onu yine kandırdıklarından emindirler. Ancak, Ulaş’ın cidden canının sıkkın olduğu bir anda Azize’nin numaradan yaptığı “tripler” bardağı taşırır ve Ulaş’ın tepkisi kimsenin beklemediği kadar ağır olur! Asıl önemlisi ise, Azize bu tepkiden neden bu derece “etkilendiğini” anlayamamaktadır!

N'olur Ayrılalım yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00'de FOX'ta.

NOLUR AYRILALIM 4. BÖLÜM 2. FRAGMANI

NOLUR AYRILALIM 4. BÖLÜM FRAGMANI


NOLUR AYRILALIM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Azize ve Ulaş sonunda sevgili oldular. Peki, Turgay Atalay’ın şimdiki planı nedir? Nişan, evlilik, bebek!? Hayır, ayrılmalılar! Ulaş, Azize’yi terk etmeli ve Azize kısmetine gitmeli! Fakat, Esas Oğlanımızın Esas Kızı terk etmeye hiç niyeti yok gibi. O zaman ne yapmak lazım? Ulaş’ı türlü türlü gıcıklıklarla delirtmek ve onun bir an önce Azize’den kaçmasını sağlamak lazım!

Gördüğü ilk andan itibaren Yusuf’dan etkilenmeye başlayan Temmuz’un derdi ise birden fazladır. Bir yanda Nadir Erciyesli’ye karşı girdiği ihaleyi kaybettiği için üzülen Yusuf’a karşı duyduğu vicdan azabı öte tarafta gizli gizli ihale dosyalarını karıştırırken Yusuf’un çekmecesine düşürdüğü piercingi. Yusuf ya bulursa o piercingi? Temmuz’un acilen bu konuya el atması gerekmektedir, ancak o çekmeceyi açmak sandığı kadar kolay olmayacaktır!

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!