No: 309 18. bölüm fragmanında Lale meydan okuyor!

Güncelleme Tarihi:

No: 309 18. bölüm fragmanında Lale meydan okuyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2016 20:37

No: 309 18. bölüm fragmanıyla izleyenleri ekran başına kilitleyecek. Fox TV ekranlarının nefes kesen dizisi No: 309 çarşamba akşamı izleyicileriyle buluşacak. Heyecanlı ve romantik dizinin yeni bölümüne yaşanan meydan okumalar damgasını vuracak. Onur, Lale’nin kendisini öpmesini Pelinsu’ya bir meydan okuma olduğunu düşünerek ona tavır alır. Artık bir şeyler yapma sırası Lale’dedir. İşte, No: 309 18. bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Fox TV ekranlarının heyecan seviyesi yüksek dizisi No: 309 18. bölümüyle yarın akşam ekranlarda olacak. Ekranların fenomen dizisi haline gelen No: 309'da bu hafta birbirinden ilginç gelişmeler yaşanacak. Dizinin yeni bölümünde Onur’un gönlünü almak için harekete geçen Lale, Pelinsu’nun daha da hırslanmasına sebep olur. İşte, No: 309 18. bölüm fragmanı.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK

Onur, Lale’nin kendisini öpmesini Pelinsu’ya bir meydan okuma olduğunu düşünerek ona tavır alır. Artık bir şeyler yapma sırası Lale’dedir. Onur’un gönlünü almak için harekete geçen Lale, Pelinsu’nun daha da hırslanmasına sebep olur.. Bu arada Erol’la arası bozulan Filiz Lale’lerin evinde kalmaya başlarken aldatıldığından şüphelenen Nilüfer Kurtuluş’un peşine düşer. No: 309 yeni bölümüyle Çarşamba saat 20.00'de FOX'ta.

Haberin Devamı

NO: 309 18. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Lale’nin çıkan haberleri öğrenmesi Onur’la arasının tekrar açılmasına sebep olur. Onur Lale’nin kendisine inanmamasına üzülürken, Lale olanların kendisinden saklanmasına sinirlenir.. Evlilikten vazgeçme kararı alırlar. Bunu öğrenen İsmet babaanne hemen duruma el koyar.. Lale ve Onur ‘dan birbirlerine bir hafta süre vermelerini ister.. Bu süre onlar için nasıl sonuçlanacaktır?

BAKMADAN GEÇME!