No: 309 dizisi 15. yeni bölümde romantik dakikalar

Güncelleme Tarihi:

No: 309 dizisi 15. yeni bölümde romantik dakikalar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2016 08:36

FOX TV'nin heyecan dolu dizisi No:309 15. bölüm fragmanını yayınladı. Çarşamba akşamları ekrana gelen No:309'un yeni bölümünde Lale ve Onur aşklarına engel olamıyorlar. Yaşanan romantik anlar izleyenleri ekrana kilitleyecek. İşte No:309 15. bölüm fragmanı..

Haberin Devamı

No: 309 15. bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor. Sevilen dizi izleyenleriyle Çarşamba akşamı buluşacak. Yayınlanacak olan yeni bölümde Lale ve Onur dikkatleri üzerine çekiyor. Lale'nin hastaneden çıkışıyla birlikte yakınlaşan ikili, ekranlarda sıcak görüntülere neden oluyorlar. İşte, No: 309 15. bölüm fragmanı.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Lale’nin yaşadığı stres düğünün ertelenmesine sebep olur. Herkes Lale için endişelenmektedir. Lale’nin Onur’a soğuk davranmasının sebebini herkes yaşadığı strese bağlasa da, asıl neden farklıdır. Lale yaşadığı olayı doktor Onur’la paylaşır ve ondan destek alır. Bu arkadaşça yakınlaşmaları Onur cephesinde yanlış anlaşılmalara yol açar.. Özellikle Lale’nin evlenmekten vazgeçmesi, Onur’un Doktor Onur’a karşı iyice hırslanmasına sebep olur..

Haberin Devamı

NO: 309 15. BÖLÜM FRAGMANI

BAKMADAN GEÇME!