Nikah da olur inşallah

Güncelleme Tarihi:

Nikah da olur inşallah
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2006 00:00

Haluk Bilginer ile 4,5 yıldır birlikte olduğu Aşkın Nur Yengi, "ilişkide gizlilik" kuralını önceki akşam bozdu. Çift, ilk kez bir davete birlikte katılarak, gazetecilerin karşısına el ele çıktı

İlgiye rağmen rahattılar

Haluk Bilginer ile sevgilisi Aşkın Nur Yengi, önceki akşam, "Karagöz ile Hacivat Neden Öldürüldü" filminin Maslak Türker İnanoğlu Show Center’da düzenlenen galasına katıldı. İkili yoğun ilgiye rağmen çok rahattı. Bugüne kadar ilişkileri hakkında tek kelime etmeyen, birlikte objektife poz vermeyen Bilginer ve Yengi, aşklarını el ele geldikleri galada ilk kez gözler önüne serdi.

Evlilik sinyali verdiler

Birkaç hafta önce bebeğini düşüren sevgilisi Aşkın Nur Yengi’yi yanından bir an olsun ayırmayan Haluk Bilginer, ilişkilerine yönelik soruları da yanıtladı. Bilginer, "Yaşananlar üzdü ama umutlarımızı kaybetmedik. Nikah da olur inşallah" diyerek, evlilik planları yapıldığının ilk sinyallerini verdi. Yaşadıkları acı olaya rağmen neşeli oldukları gözlenen çift, filmi de yine yan yana izledi.

Küfür değil argo var

Filmde Ayşe Hatun’u oynayan Şebnem Dönmez, gala gecesine Hindistan’da olduğu için katılamadı. Yönetmen eşi Ezel Akay ise mekana ilk gelenler arasındaydı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Akay, küfürlü sahneler için "Küçük sevimli argolar var ama küfür diye bir şey yok. Küfür ve seyirciye hakaret söz konusu değil. Yine de RTÜK yüzünden iki yeri biplemekte fayda var" dedi.

İKİNCİ KEZ AYNI KAREDE

2001 yılında "Cesur Kuşku" dizisinde rol alan ve aşklarının o dönemde başladığı iddia edilen Haluk Bilginer ile Aşkın Nur Yengi’yi, ilk kez Hürriyet birlikte görüntülemişti. Çiftin, Ömerli Kasaba Evleri’ndeki dairelerinin balkonunda sabah keyfi yaparken çekilen bu fotoğrafı çok konuşulmuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!