Nicole hamile

Güncelleme Tarihi:

Nicole hamile
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2006 00:00

Hollywood’un en güzel kadını olarak nam salan Nicole Kidman, ilk bebeğine hamile... 39 yaşındaki yıldız, önümüzdeki kış ayları içinde doğum yapacak.

Hollywood’un rüya çiftleri arasında gösterilen Tom Cruise ile Nicole Kidman, yıllar önce beklenmedik bir kararla boşanmıştı. İkili ayrılık sonrası birkaç tatsız tecrübeden sonra mutluluğu farklı kişilerde buldu. Cruise, nişanlısı Katie Holmes’ten geçtiğimiz aylarda bir de çocuk sahibi oldu.

İlginç bir tesadüf; eski eşinin baba olmasından kısa süre sonra Kidman’ın da hamilelik haberi kulaktan kulağa yayıldı. Geçtiğimiz haziran ayında country şarkıcısı Keith Urban’la Avusturalya’da evlenen 39 yaşındaki yıldız, şu sıralar ilk bebeğinin heyecanını yaşıyor.

Tom Cruise’la evliliği sırasında evlat edindiği Isabella ve Conor dışında kendi çocuğu bulunmayan oyuncu, bebek beklediğini öğrendiğinden beri yakın arkadaşlarına annelik duygusunun inanılmazlığını anlatıp duruyor. Bugüne dek her fırsatta çocukları çok sevdiğini belirten ve şimdiden hazırlıklara başlayan Kidman, önümüzdeki kış ayları içinde çocuğunu kucağına alacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!