New York'ta iki Türk

Güncelleme Tarihi:

New Yorkta iki Türk
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2009 00:00

Farklı ülkelerden 11 yönetmenin birbirinden ünlü oyuncularla çektiği kısa filmlerden oluşan “New York, I Love You” filmi tamamlandı. Bu iddialı yapımda bizden de iki isim yer aldı: Fatih Akın ve Uğur Yücel

Haberin Devamı

Paris’in ardından       

2006 yapımı “Paris, I Love You”nun yapımcısı Emmanuel Benbihy, serinin New York temalı ikinci filmi için uzun zaman önce kolları sıvamıştı. Dünya yıldızlarını bir araya getiren bu proje nihayet tamamlandı ve şimdi vizyona girmeyi bekliyor. Üstelik, New York’un beş ayrı bölgesinde geçen aşk hikâyelerini konu alan kısa filmlerden oluşan “New York, I Love You”da bu kez iki Türk’ün de adı var.
 
Yıldızlar geçidi                  
 
Ödüllü Türk yönetmen Fatih Akın, kısa filminde usta oyuncu Uğur Yücel’e rol verdi. Yücel filmde bir ressamı canlandırdı. Oyuncu kadrosunda Bradley Cooper, Shia LaBeouf, Blake Lively, Orlando Bloom, Hayden Christensen, Christina Ricci, Rachel Bilson, Ethan Hawke, Andy Garcia gibi yıldızların bulunduğu film, 16 Ekim’de Amerika’da vizyona girecek. Filmin Türkiye’deki gösterim tarihi ise henüz belli değil.   

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!