Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül ne zaman evleniyor?

Güncelleme Tarihi:

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül ne zaman evleniyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2016 09:44

Bir süredir birlikte olan ve evlenme kararı alan Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çiftinin düğün tarihi belli oldu. Ünlü çift 9 Temmuz’da evleniyor. İşte sır gibi sakladıkları düğün detayları…

Haberin Devamı

İk yıl önce başlayan aşklarını bu yıl resmiyete taşımaya karar verene ünlü çiftin düğün tarihi ve düğün detayları belli oldu. İşte sır gibi saklanan düğünün detayları…

Düğün Tarihi 9 Temmuz 2016

Geçtiğimiz ay aile arasında nişanlanarak evliliğe ilk adımı atan ünlü çift, bir süredir de düğün yeri ve tarihi konusunda kesin kararlarını verememişti. Nişandan beri düğün yeri bakan Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'nun yakın çevresine göre çift, sonunda düğünle ilgili detayları netleştirdi. Her ikisinin de dizisi devam eden ünlü oyuncular, düğün tarihini 9 Temmuz olarak belirledi.

Dizilerin sezon finalinin ardından hazırlıklar başlayacak!

Muhteşem Yüzyıl:Kösem’de rol alan Kadir Doğulu ve “Kara Sevda” dizisinde rol alan Neslihan Atagül, düğün hazırlıklarına başlamak için sezon finalini bekliyorlar.

Haberin Devamı

Rol aldıkları dizilerin sezon finali yapmasıyla düğün hazırlıklarına başlayacak olan çift, düğün yeri olarak da Çubuklu 29'da karar kıldı.

Düğün 500 kişilik olacak!

Mekana özel bir yatla gelecek olan ünlü çiftin düğünü yaklaşık 500 kişilik olacak. Tüm akraba ve dostlarını bu özel günlerinde yanlarında görmek isteyen ünlü çift, balayı konusunda ise kararsız.

BAKMADAN GEÇME!