Nereye gitmeli

Güncelleme Tarihi:

Nereye gitmeli
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2007 00:00

Günboyu havuz

Datça Yarımadası’ndaki Villa Carla, toplam 20 odalı. Büyük odaların hepsi deniz manzaralı, her odada banyo, kalorifer, klima, direkt telefon hattı ve odaların çoğunda balkon mevcut. Yüzmeyi sevenler için otelin deniz manzaralı havuzu gün boyu hizmet veriyor. Datça merkezine ulaşmak için 15 dakikalık kısa bir yürüyüş yapmanız yeterli. Sabahları kahvaltı servisi var. Akşamları isterseniz barbekü keyfi de yapabilirsiniz. (252) 712 20 29.

Dağda tatil keyfi

Karamürsel Chaleten Dağ Evi’nde deniz ve orman manzaralı 10 oda bulunuyor. Odaların hepsinde banyo, tuvalet, 24 saat sıcak su, saç kurutma makinesi, klima, TV, mini bar ve internet bağlantısı var. Otelde güne köy kahvaltısıyla başlanıyor. Akşam olduğunda açık büfe yemekler isteğe göre barbekü veya özel mönü seçenekleri sunuluyor. Eğlenmek isteyenler için oyun salonu, sauna mevcut. Personel konuklara konser de veriyor. (262 454 51 68)

Detoks günleri başlıyor

Sapanca’daki Richmond Nua’nın artık geleneksel hale gelen Detoks Kampı 8-25 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek. Kamp için yurtdışından beslenme uzmanı ve antiaging kraliçesi olarak tanınan Jennifer Hnat, Yoga Eğitmeni Christina, Holistik Bakım ve Meditasyon Uzmanı Kimaya gelecek. İki uzman, Banu Can ve Fulya Eyilik denetiminde 3, 5 ve 7 günlük programlar düzenleyecek. Uygulamalı eğitimlerde sağlıklı beslenmeyi öğrenip ruhunuzu arındırabilirsiniz. Kötü alışkanlıklarınızdan uzaklaşmak için fırsat yakalayabilirsiniz.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!