Nereye gitmeli

Güncelleme Tarihi:

Nereye gitmeli
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2006 00:00

Toplantının ardından SPA keyfi

Hillside Su, teknolojik ekipmanları ve hizmetiyle şirketlere verimli iş toplantıları vaadediyor. Otelde, 1000 kişi kapasiteli toplantı salonları, 400 kişi kapasiteli ekspozisyon alanı ve konferans salonu, sekiz ayrı workshop ofisi, Business Center ve fuaye alanı var. Ayrıca toplantılar için görevlendirilen grup yetkilisi de toplantı boyunca her türlü beklenti ve ihtiyacınıza anında karşılık veriyor. (www.hillsidesu.com)

Hong Kong’da alışveriş

1 Ocak 2007’ye kadar devam edecek olan Hong Kong Kış Festivali, bu sene yeni yılla birlikte kutlanıyor. Mağazalar festival süresince alışveriş tutkunlarına binlerce hediye alternatifi, kış indirimleri ve özel imkanlar sunuyor. Restoranlarda mevsim sebzeleriyle hazırlanan özel mönüler var. Hong Kong’un şehir merkezine Noel Baba’nın Finlandiya’daki evinin bir benzerinin de olduğu özel kasaba kuruldu. Buradaki etkinliklerde yöresel sanatçıların gösterileri de izlenebilecek. Ayrıntılı bilgi için: (212) 296 54 20-21

Uçuş ağı genişliyor

Pegasus Havayolları, uçuş ağını genişleterek dış hatlarda Stuttgat’a uçmaya başlıyor. Avrupa’nın seyahat şirketlerinden RECA Reisen ile gerçekleştirdiği işbirliğiyle 20 Aralık’tan itibaren İstanbul Sabiha Gökçen ve Stuttgart arasında haftada iki gün çarşamba ve cumartesi günü karşılıklı sefer düzenleyecek. Aynı zamanda Almanya’dan gelen yolculara İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Türkiye’de 16 noktaya ve Lefkoşa’ya tam zamanında, uygun fiyatlarla ulaşma imkanı sunulacak. (www.flypgs.com)

Seyşeller’de farklı tatil

VIP Turizm, 29 Aralık- 06 Ocak tarihleri arasında Seyşeller’e altı günlük bir gezi düzenliyor. Seyşel adalarında rehberler eşliğinde rüzgar sörfü, çeşitli su sporları, golf ve atçılık gibi farklı etkinlikler deneyebilirsiniz. Mahe Adası ve çevre adalara uzanan tam gün ve yarım günlük bot turlarında Ali Baba Mağarası’nı ve St. Francis Kilisesi’ni ziyaret edebilir, Therasa Adası’nda balıklara elinizle yem verebilir, şnorkelle dalış, kano veya sörf yapabilirsiniz. Detaylı bilgi için: (212) 368 48 36.

Seyahat sigortası hediye

Gezisitesi.com yılbaşı ve Kurban Bayramı tatillerini değerlendirmek isteyenler için uygun fiyatlar sunarken, ücretsiz seyahat sigortası da hediye ediyor. Sitede, yurtiçi-yurtdışı otel rezervasyonlarından araba kiralamaya, avantajlı vizeli-vizesiz turlardan cruise seyahatlerine kadar pek çok hizmetten yararlanabilirsiniz. Peşin fiyatına taksit seçeneklerinin yanı sıra, vergi ve vize ücretlerine de vade farksız taksit uygulaması var. (www.gezisitesi.com)

24 saat özel hizmet

Rixos Hotel Premium Belek, VIP konuklara "Butler" hizmeti sunuyor. Butler hizmetinin amacı, zamanı olmayanlara zaman yaratmak. Otel çalışanları hizmeti en iyi şekilde sunmak için The International Institude of Modern Butlers tarafından bir ay süren teorik ve pratik olmak üzere iki aşamalı olarak eğitim almış. Hizmet dahilinde otel girişinde karşılanmanızdan bavulunuzun açılarak dolaba yerleştirilmesine, giderken valizlerinizin toplanmasından, hangi saatte kahvaltınızı yatağınızda görmek istediğinize kadar tüm detaylar düşünülerek 24 saat hizmet verilecek.

Büyükada’da bayram ve yeni yıl

Büyükada Princess Otel, 24 odasıyla yılbaşı ve bayram için hazırlandı. Yeni yılda havuz başında sabah kahvaltısıyla başlayan gündüz programı, gece canlı müzik eşliğindeki eğlenceyle devam edecek. Otelin yeni yıl mönüsünde, kestaneli hindi, iç pilav, 10 çeşit meze, salata, tatlı, meyve, sınırsız yerli içki ve meşrubat var. Ayrıntılı bilgi için: (216) 382 16 28

Yurtdışındaolmak isteyenlere

Milta Tur, yılbaşı ve bayram tatillerini yurtdışında geçirmek isteyenler için uygun fiyatlı seçenekler hazırladı. Bunlardan birkaçı; Prag üç gece dört gün 399, Budapeşte-Viyana-Prag altı gece yedi gün 529, Roma dört gece beş gün 479, Roma-Floransa dört gece beş gün 569, Venedik dört gece beş gün 489, Budapeşte- Prag beş gece altı gün 499 Euro. Tüm rezervasyonlarda yakıt çeki hediye ediliyor. İtalya ve Ortadoğu turlarında 40 Euro para iadesi var. (www.milta.com)

Kültür ve tarih meraklılarına

Günbatmadan Turizm’de de uygun fiyatlı paketler var. Bazıları şöyle; 31 Aralık’ta rayların üzerinde yeni yıl gecesi, 31 Aralık-2 Ocak Beypazarı, Mudurnu, Göynük, Abant, Taraklı, Çubuk Gölleri, 31 Aralık-3 Ocak zeytin ve zeytinyağı öyküsü turu, 29 Aralık-3 Ocak Pastoral Vadi Turu, 29 Aralık-3 Ocak Phaselis, Olympos ve Çıralı turu... Ayrıntılı bilgi için (212) 293 04 38 arayabilirsiniz.

Kış keyifleri

Türkiye dışında Tunus ve Mısır’da da kulüpleri bulunan Magic Life, kışa özel dalış, golf ve wellness paketleri hazırladı. Mısır’daki kulüplerinden Magic Life Sharm El Sheikh kış aylarında dalış paketi, Antalya Belek’teki Magic Life Sirene, Tunus’taki Magic Life Africana ve Magic Life Djerba’da golf paketleri sunuyor. Ayrıca kış ayları boyunca kulüplerde konaklayan misafirler, klasik vücut bakımından Türk hamamına kadar wellnes paketlerinden yararlanabiliyor. (444 4 666)

Kayakseverlere

Radikal Tur yılbaşı ve bayramda kayakseverler için Avusturya, Slovanya ve Kartalkaya’ya paket turlar düzenliyor. Avusturya St. Anton yedi gece 1149, Slovenya beş gece 759 Euro. Kartalkaya dört gece 1125 YTL’den başlayan fiyatlarla. (www.radikaltur.com)
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!