Nereye gitmeli

Güncelleme Tarihi:

Nereye gitmeli
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2006 00:00

Bodrum’da balık iskender

Turgutreis Marinası içinde bulunan Restaurant Etoile De Mer, 250 kişilik açık ve kapalı salonlarıyla misafirlerini her gün günbatımıyla buluşturuyor.

Restoran, damak tadında değişiklik arayanlar için farklı alternatifler sunuyor. Balık pastırması, balık köftesi, balık kokoreç, balık kebabı gibi geçen sezonun tatlarının yanına bu sezon balık iskender ve balık sufle de var.

Tatil sepeti 3. yılını kutluyor

Türkiye’de "Turizm Mega Store" kavramını oluşturan www.tatilsepeti.com 2006 sezonunun internetteki reklam mecrası olarak dikkat çekiyor. Bu arada üçüncü yılını kutlayan tatilsepeti, ziyaretçilerine sunduğu tur ve otel kampanyası alternatiflerini her geçen gün artırarak aylık ortalama ziyaretçi sayısını 800 binlere çıkardı. Aylık ortalama beş milyon sayfa görünümü sağlayan tatilsepeti, bu yönüyle, özellikle yaz sezonuna yönelik özel ürün ve hizmet üreten (mayo, tekstil ürünleri, içecek, güneş gözlüğü, oto kiralama, kredi kartı, havayolu şirketleri, otel ve tatil köyleri, vb) tüm markalara, çok özel kampanyalar ve projelerle tatilini planlamakta olan kullanıcılara ulaşma imkanı sunuyor.

Balonla Kapadokya

Hey Travel Trends sürekli düzenlemekte olduğu Kapadokya tur programlarına, yazın gelmesiyle birlikte balonla gezi heyecanını da ekleyerek, farklı bir paket tur oluşturdu. Kayseri üzerinden uçakla bağlantı sağlanarak hazırlanan paket turlarda, balonla kuşbakışı Kapadokya Vadisi, Sinassos, Gülşehir, Tatlarin, Aşk Vadisi, Temenni Tepesi ve Narlıgöl gibi değişik ören yerleri ve Kayseri’nin önemli turistik eserleri geziliyor. Tur programına Erciyes Dağı da dahil. Programda, diğer klasik programlardaki Ürgüp, Göreme, Paşabağ, Ihlara Vadisi, Zelve, Çavuşin, Avanos, Üçhisar, Dervent, Derinkuyu, Kızılvadi, Hacı Bektaş-ı Veli’yi de yeniden keşfetmek mümkün. Her hafta cuma günü hareket ve pazar günü dönüşü içeren iki gece üç tam günlük "Balonlu Kapadokya" paketi, havayolu ulaşımı ve balon turu da dahil, kişi başı, yarım pansiyon 699 YTL.

Havuz keyfi başladı

Conrad İstanbul, yaz sezonunu yeşillikler içindeki havuzu ve havuzbaşındaki Monet Teras’la açtı. Yaz boyunca haftanın her günü 8.00-19.00 saatleri arasında hizmet veren Conrad İstanbul havuzu, konuklara güneş ve havuz zevkinin yanında öğlen yemeğinde tercihe göre barbekü büfesi veya deniz mahsulleri tabağı ikram ediyor. Havuz başı a la carte mönü içinde hamburger, salata çeşitleri, peynir tabağı, meyve ve tatlı da yer alıyor. Fitness, kardio, sauna, buhar odası, kapalı ve açık havuzdan yararlanma imkanı da fiyata dahil. Sıcaktan bunaldığınızda soğuk havlu servisi ve özel sorbe de cabası.

Bu limana uğrayın

Antalya Kemer’de, yat limanı ve bu limana demir atmış gemiler şeklinde inşa edilen beş yıldızlı Queen Elizabeth Oteli, misafirlerini bekliyor. Çoğu limanın sonunda bir deniz feneri vardır ya, burada da limanın sonundaki deniz feneri, aynı zamanda otelin aquaparkını oluşturuyor. Tamamen havuzun içinde olan villalar, daha küçük gemiler şeklinde gözüküyor. Otelin içinde kapalı diskodan saunaya, Türk hamamından bowling salonuna kadar da pek çok aktivite alanı bulunuyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!