Nereye gitmeli

Güncelleme Tarihi:

Nereye gitmeli
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2006 00:00

Artık terasta yemek zamanı

Kış döneminde kapalı olan İstanbul Beyoğlu Büyükparmakkapı Sokak’taki Krişna’nın terası açıldı. Krişna’nın mönüsünde Çin tavuğundan Krişna köfteye, vejetaryen köfteden ev yemeklerine kadar pek çok seçenek bulunuyor. Ayrıca hafta sonları canlı müzik ve DJ performansları da izlenebiliyor. Krişna 10.00-04.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Büyülü tatil için

Conde Nast Johansens 2006 Butik Oteller Kategorisi’nde En Büyüleyici Otel ödüllerini alan Divan Hotel Bodrum Palmira, 1 Mayıs’ta kapılarını açtı. 2006 yaz sezonuna yenilenen odaları ve toplantı salonuyla giren Divan Palmira deniz, havuz ve bahçe manzaralı 55 oda, dört süit ve bir adet özel süite sahip. Divan Palmira’nın süit odalarında kahve makinesi ve Türkiye’de bir ilk olarak kadın ve erkek çeşitleriyle dünyanın ünlü purolarından oluşan Humidor bulunuyor. Kablosuz internet ortamına sahip olan Divan Palmira, keyifli bir tatilin yanı sıra, Wireless Order Sistemi’ne de devam ediyor.

Klasikler Kordon’da

Hepsi birbirinden yaşlı ama bir o kadar da değerli ve sahipleri için paha biçilemez 50’ye yakın klasik otomobil dört gün boyunca İzmir’i renklendirecek. Son yıllarda uluslararası bir kimlik kazanan 9. Batı Anadolu Rallisi’ne bu yıl komşu ülke Yunanistan, yaklaşık 15 aracıyla katılıyor. 1957 model kırmızı bir Chevrolet, kurşuni gümüş bir Cadillac, geniş koltuklarıyla Plymouth, gece mavisi bir jaguar, fıstık yeşili üstü açık bir Mustang, rengarenk Volkswagenler, Mercedesler, BMW’ler, yıllara meydan okuyan Anadol’lar 18-21 Mayıs tarihleri arasında Kordon’da boy gösterecek.

Sambayla forma girin

Latin müziğinin nabzını tutan Mundo Latino, sımsıcak ruhu, kıvrak ritimleri ve renkli görüntüleriyle dünyaca ünlü samba dansını 18 Mayıs’tan itibaren Türk hayranlarının ayağına getiriyor. Samba dersleri Rio De Janeiro doğumlu, gerçek bir Carioca olan Adriana Barbosa gözetiminde Mundo Latino Stüdyosu’nda her perşembe düzenlenecek. Daha güçlü ve hızlı bacaklar, daha hoş ve sıkı kalçalar için kaçırılmayacak bir fırsat sunan samba dersleri, kadın ve erkek herkese açık. (212 244 63 59-60-61)

Gençleşin, enerjiyle dolun

Dünyaca ünlü Six Senses SPA’nın uygulamaları artık Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum’da sunulacak. 550 metrekarelik bir alana kurulan Six Senses, Ege’nin bir numarası olmaya hazırlanıyor. Kişiye özel gençleştirici ve enerji veren uygulamalar, Six Senses Piramidi’yle şekilleniyor. Bu işlemin temeli görmek, işitmek ve dokunmak. Piramidin zirvesi ise beş duyunun birleşmesinden oluşuyor.

Türk müşterilere özel indirim

Macar Havayolları Türkiye ofisinin 2006 yılının ilk üç ayındaki satış performansının, yolcu sayısı olarak geçen yıla oranla yüzde 19.5’in üzerinde, bilet satışından elde edilen kazanç olarak da yüzde 34.7’nin üzerinde olması şerefine, Türk müşterilerine özel fiyatlar sunuyor. Malev 31 Mayıs’a kadar Avrupa’ya 109 Euro’dan başlayan fiyatlarla uçuyor.

Belek’te uygun fiyatla tatil

Şehrin stresinden uzaklaşıp, Belek’in çam ormanlarının temiz havasını solumak, aynı zamanda da eğlenceli bir yaz tatili geçirmek istiyorsanız Tat Beach Golf Resort Hotel’in fiyatlarına bir göz atın. Mayıs ayında iki kişilik oda kişi başı günlük 69.90- 59.90 YTL, bir kişilik odalar günlük 104.90-94.90 YTL arası. Haziran ayında iki kişilik oda kişi başı günlük 79.90-69.90 YTL, bir kişilik oda günlük 119.90-109.90 YTL arası. Bu fiyatlara her şey dahil.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!