Neresi mazoşist

Güncelleme Tarihi:

Neresi mazoşist
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2006 00:00

Gökhan Demirkol’un avukatı Ömer Yeşilyurt’un Antalya’daki mahkemede, Gamze Özçelik’in nişanlısı Mehmet Mutlu ile Mikonos Adası’nda çekilmiş ilginç görüntülerine ulaştıklarını belirtip "Sanıyorum biraz mazoşistlik var" açıklamasına Mehmet Mutlu yanıt verdi. Adada çekilmiş fotoğrafları gösteren Mutlu, "Bu fotoğrafların neresi mazoşist" dedi.

Eski sevgilisi Gamze Özçelik’i ilaçla uyutup tecavüz ettiği ve cep telefonuyla çektiği görüntüleri internette yayınladığı suçlamasıyla tutuklanan basketbolcu Gökhan Demirkol’un avukatı Ömer Yeşilyurt’un geçtiğimiz hafta Antalya’da yapılan ilk duruşmada, Gamze Özçelik’in nişanlısı Mehmet Mutlu ile Mikonos Adası’nda çekilmiş ilginç görüntülerine ulaştıklarını belirtip "Sanıyorum biraz mazoşistlik var" açıklaması yapması, Özçelik’in sevgilisi Mehmet Mutlu’yu sinirlendirdi. Mikonos’un sadece çıplaklar kampından ibaret olmadığını belirten Mutlu, geçen yaz Mikonos Adası’nda, Gamze Özçelik’le birlikte çekilen fotoğrafı Hürriyet’le paylaştı. Gökhan Demirkol’la avukatı Yeşilyurt’un kafalarda farklı bir imaj yaratmak için böyle açıklamalar yaptığının altını çizen Mutlu, şunları söyledi: "Mikonos, dünya jet-sosyetesinin tercih ettiği en iyi tatil beldelerinden biridir. Evet ben Gamze ile Mikonos’a gittim ama çıplaklar kampına gitmedim. Benim nasıl bir ailede yetiştiğimi, nasıl biri olduğumu herkes bilir. Orada çok nezih yerler vardır. Biz, Mikonos’ta çok ünlü bir otelde kaldık. Adı, Kivotos Club Hotel. Rezervasyonsuz girilemiyor. Oda fiyatları da 300-400 Euro arasında değişiyor. Bizim orada üç yerde fotoğrafımız vardır. Biri işte söylediğim otelin kapısında, diğeri dünyaca ünlü gece kulübü Cavo Paradiso’da, diğeri de Nobu restoranında. Bu fotoğrafların neresi mazoşist. Ben hayatımda şerefsizlik yapmadım. Şerefsizlik yapanlar belli. Ben sadece şunu söylüyorum. Ben, yaşadığım ilişkimi biliyorum, Gamze’nin nasıl bir kız olduğunu biliyorum."

GAMZE, ’PİLİÇ SEKRETER’İ OYNAYACAK

Gamze Özcelik, 16 Mart’ta sahnelenecek "Seni Seviyorum" adlı tiyatro oyununda bir sekreteri canlandıracak. Tiyatrokare tarafından sahnelenecek oyunda başrolleri Sezai Aydın ve Zeyno Gönenç paylaşıyor. Yıllar önce ülkemizde "Piliç Sekreter" adıyla sahnelenen ve halen Paris’te oynanmakta olan William Doguglas Home’un oyununu Filiz Ofluoğlu Türkçe’ye çevirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!