Neden saçların beyazlamış arkadaş

Güncelleme Tarihi:

Neden saçların beyazlamış arkadaş
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2012 03:00

Adnan Şenses, cezaevinden tahliye olduktan sonra ilk kez eğlenmeye çıkan Aziz Yıldırım için “Neden Saçların Beyazlamış Arkadaş” şarkısını söyledi.

Haberin Devamı

UZUN BİR ARADAN SONRA İLK KEZ KARŞILAŞTILAR FOTO-GALERİ

Cezaevi sonrası ilk eğlence
Futbolda şike davasında yargılanan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, bir yıl tutuklu kaldığı cezaevinden tahliye edildikten sonra ilk kez eşi Gonca Yıldırım’la birlikte eğlenmeye çıktı. Mayıs 2011’de evlenen çift, önceki gün Günay Restoran’da felekten bir gece çaldı. Yıldırım, mekânda sahneye çıkan Ferhat Göçer’in “Cennet” şarkısını eşine sarılarak dinledi. Eşi de zaman zaman saçlarını okşayarak Yıldırım’a şefkat gösterisinde bulundu.

Bu şarkı Aziz Başkan’a
Aynı gece Ferhat Göçer’i dinlemeye gelenler arasında Adnan Şenses ve eşi Lale Hanım da vardı. Fenerbahçe taraftarı olan ve geçen yıl ciddi sağlık sorunlarıyla mücadele eden Şenses, mekânda Aziz Yıldırım’ı görünce masasına gitti, boynuna sarıldı. Göçer’in davetiyle sahneye de çıkan Şenses, Yıldırım için “Neden Saçların Beyazlamış Arkadaş” şarkısını söyledi.

Haberin Devamı

4 kez sarıldılar
Aziz Yıldırım ile Adnan Şenses, birbirlerine ‘geçmiş olsun’ dedi ve tam dört kez kucaklaştı.

Torunla alışveriş turu
Aziz Yıldırım, eğlence öncesi Akmerkez’deydi. Kızı ve torunuyla el ele mağazaları dolaşan Yıldırım, bol bol alışveriş yaptı. Yıldırım’ın alışveriş turunda son durağı, Fenerium mağazası oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!