Ne yiyelim ?

Güncelleme Tarihi:

Ne yiyelim
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2001 00:00


Haberin Devamı

Közlenmiş

Dardanel'in lezzet diyarından sunduğu Közlenmiş Biber ve Patlıcan, Türk yemekleri için pratik bir seçenek oluşturuyor. Dilerseniz beğendi, dilerseniz salata yapabilirsiniz. Közlenmiş biber ise yağ içermeyen yeni formülü ile damaklarınızda nefis bir tad bırakacak.

Denizden gelen sağlık

Pınar Deniz, ürün yelpazesini genişletiyor. Çipura, levrek, fangri, singrit, laos ve karagöz gibi balık çeşitlerinin yanısıra karides, kefal ve midyeyi de ürün yelpazesine ekledi. Dondurulmuş karides, kalamar, mezgit, midye, balık fileto, pane ve balık kroketle de denizden gelen sağlığı sofralara ulaştırıyor.

Marche de geldi

Dünyaca ünlü Mövenpick Marche restoranlar zinciri, Türkiye'deki ilk restoranını Profilo Alışveriş Merkezi'nde açtı. İsviçreli Mövenpick kuruluşu tarafından geliştirilen Marche, alışılagelmiş restorancılıktan farklı bir anlayışa sahip. Yemekler siparişi verenin gözü önünde, taze malzeme kullanarak süratle hazırlanıyor.

İstanbul'da İzakaya

Sushi'den Sashimi'ye, Yakisoba'ya kadar Japon mutfağının birçok farklı lezzetini deneyebileceğiniz Tokyo Restaurant, Ortaköy'de müdavimlerini bekliyor. Genç bir çiftin sahip olduğu Türkiye'deki ilk İzakaya tarzı restoran. Tel: 212 261 22 77

Calve Kadın

Calve kadın Calve'ciler için özenle hazırladığı dergisinin ilk sayısını çıkardı. Ünlülerle içten röportajlar, yemek tarifleri, püf noktaları, gezi yazıları... Çocuklar için özel bir bölüm de var.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!