Nazlı Hamarat’tan Sevgilisine Tokat Gibi Cevap!

Güncelleme Tarihi:

Nazlı Hamarat’tan Sevgilisine Tokat Gibi Cevap
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2016 11:53

Nazlı Hamarat, geçtiğimiz cumartesi günü, sosyal medyadan sevgilisi Doruk Haybat'ın kendisini darp ettiğini ileri sürmüştü. Ancak Doruk Haybat, bu iddiaları yalanlayarak, 'Sansasyon için kullanıldım. O bana saldırdı.' açıklamasında bulunmuştu. Bugün ise Nazlı Hamarat'tan sevgilisine tokat gibi cevap geldi. İşte detaylar...

Haberin Devamı

İşte Benim Stilim yarışmacılarından Nazlı Hamarat, Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile sevgilisi Doruk Haybat tarafından darp edildiğini açıklamıştı.

Hamarat, Instagram hesabında “Az önce canımı zor kurtardım Doruk Haybat tarafından şiddete maruz kaldım bunlar sadece elime (yüzümü korumak için) aldığım darbeler birinden kurtuldum derken bir tane daha şiddet taraftarıyla tanışmak ne acı bu da benim kaderim mi acaba yine polis yolları göründü sana nazli yine ölebilirdin Allah korudu seni deyip halime şükrediyorum. Yine bu kare mazide kaldı ne acı” yazdı.

Bu açıklama üzerine Doruk Haybat suskunluğunu bozarak iddiaları yalanladı. Doruk Haybat; “Sansasyon için kullanıldım. O bana saldırdı.” dedi.

Nazlı'ya tek bir fiske bile vurmadığını belirten Haybat, “Bir insan bir insana saldırmak istiyorsa elini tutmaz, bileğini tutuyorsa vurmasını engellemek içindir. Zaten Nazlı'nın suratında bir tokat bir fiske izi olsaydı, Instagramdan o anda hemen fotoğraf paylaşırdı. Olay sonrası meseleyi uzatıp benimle barışacağını bildiğim için hemen diğer odaya geçtim. Yüzünü dahi görmek istemedim” dedi.

Haberin Devamı

İddiaları yalanlayan sevgiliye Hamarat’tan yanıt gecikmedi.. İşte detaylar...

Hamarat, sevgilisi Doruk Haybat’ın iddiaları yalanlamasının ardından Instagram hesabından darp edildiğine dair fotoğraflar yayınladı.

Nazlı Hamarat’tan Sevgilisine Tokat Gibi Cevap

Hamarat, yayınladığı fotoğrafların altına şu notu düştü; “Senaryoymuş darp etmemişmiş akıl hocalarımın oyunlarıymıs sadece bileklerimi tutmuşmuş bunlar bacaklarım boğazımı sıkarken üstüme oturduğunda dirseklerinle yaptı ve kacarken daha niceleri var fotoğraflarda görünmeyen daha fazla çirkinleşmek istemiyorum bundan sonrası darp raporumu yayınlamak olacaktır bilginize…”

Nazlı Hamarat'ın Instagram hesabından yayınladığı diğer fotoğraf;

Nazlı Hamarat’tan Sevgilisine Tokat Gibi Cevap

Haberin Devamı

Hamarat bu fotoğrafın altına ise; ''Bu da boynum bogazli kazagi siyirinca sok oldular arkadaslarim ozur dileyeceklerine nasil saygin bir ailelerse hala avukatla dava acalim tazminat indiririz diyorlar kapi gibi raporum var boyun sikmak zaten oldurmeye tesebbuse giriyor mahkemelik olunucaksa bu sebepten oluruz ancak bu saatten sonra cunku bir insan yapamaz boyle bir seyi bana yasadiklarima hala inanamiyorum ancak film senaryolarina yarasir bu darplar zaten cok film izlediginden tum gun gercek hayatla senaryolari karistirir olmus sanirim ya da alkolden yaptiklarini hatirlamiyor bunlar baska turlu aciklanamaz...'' notunu düştü...

BAKMADAN GEÇME!