İşte Benim Stilim Nazlı Hamarat Kimdir?

Güncelleme Tarihi:

İşte Benim Stilim Nazlı Hamarat Kimdir
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2016 13:37

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı “İşte Benim Stilim” yarışmacılarından olan ve ortaya atılan iddialar nedeniyle sosyal medya gündeminden düşmeyen Nazlı Hamarat Kimdir? Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

İşte Benim Stilim yarışması ile adından sıkça söz ettiren Nazlı Hamarat, 1989 yılında Bandırma’da doğdu.

Ege Üniversitesi Radyo sinema TV bölümü mezunu olan Hamarat, İstanbul’da yaşıyor ve okuluna hergün uçakla gelip gidiyor. Lüks kıyafetlere düşkünlüğü ile tanınan Hamarat, İstanbul'daki sosyetik mekan davetlerinden birinde giydiği 60 bin liralık kıyafetle bir dönem eleştirilerin hedefi olmuştu.

Pitbull İle Düet Yapacağım!

Kariyerinde bir çok deneme yapan Hamarat, ilk olarak spikerlik yapmaya çalışmış ancak başarılı olamamıştır. Daha sonra şansını şarkıcılıkta deneyen Hamarat, Pitbull ile düet yapacağım iddiası ile bir dönem ortaya çıkmıştı. Elbette bu iddiasını gerçekleştiremedi.

Necati Şaşmaz’ın Yengesi Olduğu İddialarına Pana Film’den Yanıt!

Haberin Devamı

Kurtlar Vadisi Pusu’nun Polat Alemdar’ı Necati Şaşmaz'ın bir dönem yengesi olduğu iddialarına ilişkin Pana Film’den açıklama yapıldı.

“Son günlerde basında ve internet sitelerinde yer alan “Necati Şaşmaz’ın eski yengesi” merkezli haberler doğrultusunda, aynı konu daha önce de benzer şekilde gündeme getirildiğinde yapmış olduğumuz açıklamayı zorunlu olarak tekrarlama gereği duyuyoruz. Metinlerde bahsi geçen kişilerle Necati Şaşmaz’ın hiçbir akrabalık bağı ve tanışıklığı bulunmamaktadır. Bu asılsız haberlerin bir gerçeğe dayandırılmadan konu edilmemesi hususunda bir bilincin oluşması temennimizdir. Kamuoyuna duyurulur” denildi.

Sosyal Medya’da Çok Konuşuluyor!

İşte Benim Stilim yarışmacılarından Nazlı Hamarat, lüks kıyafetleri ve sansasyonlarıyla sosyal medya’da adından sıkça söz ettiriyor. İşte detaylar…

Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu'dan Nazlı Hamarat'a Çok Sert Fırça!

Nazlı Hamarat, Ardahan doğumlu olduğunu söyleyen Zeynep Öztürk'e “Ardahan'lı değilsin Gebzelisin” dedi.

Nazlı Hamarat'ın Zeynep Öztürk'ün memleketi ile ilgili polemik çıkartması üzerine jüri üyesi Nur Yerlitaş, Nazlı Hamarat'a çok sert tepki gösterdi. Nazlı Hamarat'ın Zeynep Öztürk'ü aşağılamasına sinirlenen Nur Yerlitaş, “Senin bu yaptığın çok ayıp sen neyine güveniyorsun kime güveniyorsun paranamı güveniyorsun sen kimsin. Bu ne ayıp bir şey ya. Sen kendini ne sanıyorsun.” dedi.

Haberin Devamı

Kemal Doğulu'da Nazlı Hamarat'a tepki göstererek, “Nazlı ya sen kendini ne sanıyorsun ama çok ayıp. Sen bu programa niye katıldın. Nereli olduğunun ne önemi var. Senin bu davranışının ART niyetli olduğunu düşünüyorum. Sen kendi backgrounduna, kariyerine bak.  Varmaya çalıştığın nokta belli. Varsayalım ki Ardahanlı değil Adanalı. Ailesi Gebzede yaşıyor diye sen bunu açık mı buldun da saldırıyorsun. Babasının kütüğü Ardahan’daysa Ardahanlıdır.” şeklinde konuştu.

BAKMADAN GEÇME!