ŞOK İDDİA: Nazlı Hamarat'ın Eşi Yaşıyor mu?

Güncelleme Tarihi:

ŞOK İDDİA: Nazlı Hamaratın Eşi Yaşıyor mu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2016 15:39

İşte Benim Stilim Nazlı Hamarat’ın eşi Emir Cevdet Şaşmaz yaşıyor mu? Emir Cevdet Şaşmaz’ın yaşadığına dair yapılan iddialara bugün bir yenisi eklendi. Nazlı Hamarat’ın eşinin ölmediğini iddia etmesinin ardından şimdi de Emir Şaşmaz’ın uzun süredir görüştüğü Vijdan Vatansever’in koyduğu fotoğraf ortalığı karıştırdı. Peki; Emir Şaşmaz yaşıyor mu?

Haberin Devamı

Televizyon dünyasının en stil, en tarz ve en moda yarışması İşte Benim Stilim’in eski yarışmacılarından Nazlı Hamarat, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada bir süre önce hayatını kaybeden eşi Emir Cevdet Şaşmaz’ın hala yaşıyor olabileceğini, ölmediğini öne sürmüştü.

Esrarengiz ölümü hakkında her geçen gün yeni açıklamalar yapılan Emir Cevdet Şaşmaz ile ilgili yeni bir açıklama daha! İddialara göre eşi Emir Cevdet Şaşmaz’ın kendisi ile evliyken görüştüğü Vijdan Vatansever’in sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf ile ortaya atılan iddialara bir yenisi daha eklendi.

Vijdan Vatansever’in olay yaratan paylaşımındaki kişinin kesinlikle eşi Emir Şaşmaz olduğunu söyleyen Nazlı Hamarat’ın açıklamaları yine gündeme bomba gibi düştü.

Geçtiğimiz günlerde bazı önemli açıklamalarda bulunan Hamarat, eşinin eni ölümüne kendisini bir türlü inandıramadığını, eşinin cenazesini gördüğünde ölen kişinin eşine benzemediğini iddia etmişti. Hatta bu durumu eşinin yakın arkadaşı olan Alpay’a bildirmesi üzerine arkadaşı da Emir Şaşmaz’a ait olduğu cenazenin ona hiç benzemediğini söylemişti. Söylemezsem Olmaz programında katılarak eşinin ölümünün tamamen bir kurmaca olduğunu ve kendisinden para kaçırmak için planlandığını iddia eden Nazlı Hamarat, ayrıca eşinin kendisine şiddet uyguladığını da öne sürmüştü.

Haberin Devamı

Bugün ortaya atılan iddialar ise Hamarat’ın şüphelerini doğrular nitelikte. Zira eşinin kendisi ile evliyken Vijdan Vatansever isminde bir kadın ile görüştüğünü söyleyen Hamarat, o kişinin sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafta da eşinin olduğunu dile getirdi. Bir kadın ve bir erkeğin bulunduğu gölgelerden ibaret olan fotoğrafta net olarak bir şey görünmüyor ancak erkeğe ait olan gölgenin eşi Emir Şaşmaz olduğunu belirtti.

Nazlı Hamarat’ın yaşadığını düşündüğü eşinin hakkında söyledikleri, Vijdan Vatansever’in altına yazdığı “Büyük balık küçük balıkla bir Pazar el ele yürümek istiyordu sadece… Anlamadılar!” notu ile paylaştığı fotoğraf, iddialara doğrular nitelikte.

ŞOK İDDİA: Nazlı Hamaratın Eşi Yaşıyor mu

Haberin Devamı

“Her şey kurmaca”

Söylemezsem Olmaz programında sunuları şoke edene açıklamalarda bulunan Nazlı Hamarat’ın söylediği işte o sözler:

“Emir'in çok yakın olduğu bir kuzeni vardı. Çok samimiydik, ben otopsi isteyince kuzeni bana karşı çıktı. Cenazeyle ilgili her şey planlanmıştı. Benim cenazeye gitmemi istemediler. Ben cenazeyi görmek istedim bana karşı çıkıldı. Cenazeyi açtırdım ve simsiyah ufacık bir yüz gösterildi. Sadece yüzünü gördüm ama ikna olmadım Emir olduğuna.

Emir'in yakın arkadaşı Alpay'dan cenazeyi görmesini istedim çünkü tek başıma teşhis edemedim emin olamadım. Alpay da inanamadı ölünün Emir olduğuna. Ben bundan sonra otopsi istedim. Ben emin olmadan bu şekilde yaşamıma devam edemezdim çünkü. Katil olduğu düşünülen kişinin Emir'le tüm görünüşü aynı, dişleri, gülüşü hatta boyu bile. Otopsi raporu %99,9 olarak sonuçlandı. Otopsiden sonra cenazeyi tekrar görmek istedim ve elindeki dövmeye bakmak istedim. Emir'in kendi dövmesi yeşermişti ama cenazedeki dövme yeni yapılmış gibi siyahtı.

Haberin Devamı

Benim evde plastik makyaj için malzemeler ve yapay kan vardı, Emir ölmeden önce bunlar kayboldu. Ortada büyük bir para var ve kasada olduğunu sanıyorum. Kasa açılamıyor, kasa açılır ve içinden para çıkmazsa Emir yaşıyor demektir.”

BAKMADAN GEÇME!