Muhteşem Yüzyıl Kösem’in yeni bölümünde neler yaşanacak? 12. bölüm fragmanını izle!

Güncelleme Tarihi:

Muhteşem Yüzyıl Kösem’in yeni bölümünde neler yaşanacak 12. bölüm fragmanını izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2016 02:00

Tarihi olaylardan esinlenilerek kurgulanan Muhteşem Yüzyıl Kösem, bu akşam Star TV'de 12. bölümü ile ekrana gelecek. Yeni bölümde; oğlu Şehzade Mehmed’i dünyaya getiren Kösem ile Sultan Ahmed büyük bir kavgaya tutuşacak. Safiye Sultan intikam yemini ediyor. İşte Muhteşem Yüzyıl Kösem’in 12. bölüm detayları ve yeni bölüm fragmanı...

Haberin Devamı

Her Perşembe Star TV'de ekrana gelen Muhteşem Yüzyıl Kösem’in bu akşam yayınlanacak 12. bölümünde; Kösem ve Ahmed aşkı büyük imtihandan geçecek. Sultan Ahmed, iktidar oyunlarına karışan Kösem ile büyük bir kavgaya girişir. Gözyaşı sarayına sürgün edilen Safiye Sultan intikam yemini eder. Şehzade Mustafa’nın dünyaya gelişiyle, Kösem ve Mahfiruze arasında yeni bir savaş başlar.

İşte dizinin yeni bölüm fragmanı ve merak edilenler…

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 12. BÖLÜM FRAGMAN

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 12. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Kösem’in mücadelesi asıl şimdi başlıyor! Koruması gereken bir evladı ve çok güçlü bir düşmanı var. Safiye Sultan, gözyaşı sarayına sürgün edilmesinin intikamını almaya yemin ediyor. Sultan Ahmed ise Fahriye’nin canını almaya kararlı! Sultan Ahmed’in Fahriye’nin canını alacağını bilen Safiye Sultan, Derviş Paşa ile birlikte Fahriye’yi kimsenin tahmin edemeyeceği bir yere gizler. Ahmed, Fahriye’nin bulunması için Derviş’e emir verir. Ancak Derviş’in gerçeği sakladığından habersizdir. Zülfikar ağa bu sırrı öğrenince, Derviş’in Ahmed’in gözündeki sadakati sarsılır ve Derviş ile Zülfikar arasında ipler gerilir.

Haberin Devamı

Kösem’in iktidar oyunlarına bulaşmasını hazmedemeyen Ahmed’in öfkesi ortalığı yakıp kavurur. Ahmed, Kösem ile büyük bir kavga eder. Kösem, Ahmed’i masumiyetine inandırmaya çalışsa da başaramaz. Kösem ilk çocuğu Şehzade Mehmed’i dünyaya getirir. Şehzade Mehmed’in doğumu Kösem ve Mahfiruze arasında yeni bir savaş başlatır. Kimin evladı, hayatta kalmayı başarıp tahta çıkacaktır? 

Sultan Ahmed, Zitvatorok anlaşması için Edirne’ye gider. Ahmed’in yokluğunda saray, kabus dolu bir geceye şahit olur. Derviş Paşa şok bir suçlamayla zindana atılıyor. Şehzade Mehmed kaçırılıyor. Her yerde oğlunu arayan Kösem Sultan, hayatının en büyük kabusuyla yüzleşiyor.  

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 11. BÖLÜM

 

Dizinin yeni bölümü bu akşam saat 20:00’da Star TV ekranlarına gelecek. Sakın kaçırmayın…

BAKMADAN GEÇME!