Muhteşem Yüzyıl Kösem’de 11. bölümde Safiye Sultan oyuna geldi - İzle

Güncelleme Tarihi:

Muhteşem Yüzyıl Kösem’de 11. bölümde Safiye Sultan oyuna geldi - İzle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2016 04:40

Star Tv'de dün akşam son bölümü ile ekrana gelen Muhteşem Yüzyıl Kösem’de Safiye Sultan’ı oyuna getiren Kösem, sarayda sultanlığını ilan etti. Sultanlar arasındaki ateşli rekabet 11. Bölümde daha da hararetlendi. İşte Muhteşem Yüzyıl Kösem 11. bölüm detayları...

Haberin Devamı

Tarihi olaylardan kurgulanan ve Star TV ekrana gelen Muhteşem Yüzyıl Kösem’in dün akşam yayınlanan 11. bölümünde; Kösem'in hamile olduğu haberi haremde büyük ses getirirken, sultanların savaşı devam etti.

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 11. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Fahriye’nin kaçtığını öğrenen Safiye telaşa kapılıyor! Bu durumu başta Ahmed olmak üzere herkesten saklayacaklardır. Ancak Cennet sayesinde haberi alan Kösem, çoktan Fahriye’nin peşine düşmüştür. Fahriye’nin kaçtığını haber alan Sultan Ahmed, büyük bir öfkeyle hesap sormaya gidiyor. Derviş, Fahriye’nin peşine düşerken, Mehmed Giray ise Şahin’i hapisten kaçırıyor. Şahin, herkesin hayatını değiştirecek bir karar alıyor.

Ahmed’in Katerina’ya olan ilgisi Kösem’i delirtir. Katerina’yı saraydan göndermek için akıllıca bir yol izler ve Katerina’yı saraydan gönderir. Ancak Ahmed’in beklenmedik hamlesiyle hüsrana uğrar. Ahmed, Kösem’in yaptıklarını öğrenince, ikili arasında büyük bir kavga yaşanır. Kösem’in gebelik haberi saraya bomba gibi düşer. Kösem'in hamile olduğu haberi haremde büyük ses getirirken, sultanların savaşı devam etti.

Haberin Devamı

Fahriye’nin saraya dönüşü, herkesi şaşkına çevirir. Büyük bir buhran geçiren Fahriye’yi teselli eden Derviş oluyor. Kösem ise Safiye’ye son darbeyi vurmak için harekete geçiyor. Öyle bir tuzak kuruyor ki Fahriye kendini ateşe atıyor. Yıllar sonra aldığı bir haber, Safiye’yi bir umudun peşine düşürüyor.

Fahriye Sultan'ın Sultan Ahmed ve Şehzade Mustafa'yı zehirlediği sırrını öğrenen Kösem bu sır karşılığında Safiye Sultan'ı eski saraya gönderdi. Sarayı eline geçiren Kösem'e Sultan Ahmed, Hürrem Sultan'ın tacını hediye etti. Safiye Sultan'ı oyuna getiren Kösem, Fahriye Sultan hakkındaki gerçeği, Sultan Ahmed'e söyledi. Kösem, sultanlığını ilan ederken, yaktığı ateş sarayı yakıp kavuruyor.

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 11. BÖLÜM FRAGMAN

Dizinin yeni bölümü 4 Şubat’ta saat 20:00’da Star TV ekranlarına gelecek. Sakın kaçırmayın!

 

BAKMADAN GEÇME!