'Muhteşem Yüzyıl Kösem' kadrosuna sürpriz isim

Güncelleme Tarihi:

Muhteşem Yüzyıl Kösem kadrosuna sürpriz isim
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2016 10:12

Star TV’nin fenomen haline gelen Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin kadrosuna sürpriz bir isim daha katıldı.

Haberin Devamı

Star TV'de ekrana gelen Muhteşem Yüzyıl Kösem, serinin ilk versiyonu gibi bünyesine ünlü oyuncuları konuk etmeye devam ediyor. Başrollerinde Hülya Avşar, Ekin Koç ve Beren Saat’in oynadığı dizi kadrosuna usta oyuncu Cihan Ünal katıldı.Cihan Ünal, Muhteşem Yüzyıl Kösem’in yarın akşam yayınlanacak bölümünde Kuyucu Murad Paşa rolüyle karşımıza çıkacak.

Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük beğeni toplayan, nefes kesen sahneleriyle izleyicisini ekran başına kilitleyen Muhteşem Yüzyıl Kösem’in yarın ekrana gelecek bölümünde neler olacak? 

BU HAFTA NELER OLACAK?

Perşembe akşamlarının merakla beklenen dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem’de bu hafta Safiye ve Kösem arasında kılıçlar çekiliyor! Babasının ölümüyle darmadağın olan Kösem, intikam yemini ediyor! Safiye’ye zarar verebilmek için haremde büyük bir operasyon yapıyor. Ölümle burun buruna gelen Cennet, Kösem’e şok bir teklifte bulunuyor. Eski saraya sürgün edilen Handan, saraydan ayrılıyor! Kösem’in haremdeki gücüne son vermek isteyen Safiye, Ahmed için yeni bir cariye seçiyor. Kösem ve Ahmed’in aşkı büyük bir sınavdan geçiyor! Derviş Paşa ve Fahriye Sultan’ın düğünü yapılıyor

Haberin Devamı

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 10. BÖLÜM FRAGMAN

BAKMADAN GEÇME!