Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin 24.bölüm fragmanında Sultan Ahmed şoku

Güncelleme Tarihi:

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin 24.bölüm fragmanında Sultan Ahmed şoku
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2016 10:29

Muhteşem Yüzyıl Kösem'de bu hafta gergin dakika yaşanacak. Muhteşem Yüzyıl Kösem'in yeni bölümüne Sultan Ahmed'in yaşadıkları damgasını vuracak.  Sultan Ahmed'in hastalığı iyice ilerlemiştir... Muhteşem Yüzyıl Kösem'de hünkarın yakında öleceği kulaktan kulağa yayılmaya başlamıştır bile. İşte Muhteşem Yüzyıl Kösem'de yaşanacaklar...

Haberin Devamı

Muhteşem Yüzyıl Kösem'de bu hafta da heyecan dorukta... Muhteşem Yüzyıl Kösem son bölümde İskender annesi olduğunu bilmediği Safiye Sultan'ı öldürmek istedi ancak başaramadı. Yeni bölümde İskender'in başına neler gelecek? 24. yeni bölüm fragmanı yayınlanan Muhteşem Yüzyıl Kösem'de yeni bölüme ait ipuçları var. Akıllarda merak eden bırakan fragmanda Sultan Ahmed ve İskender ölecek mi?

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 24. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Muhteşem Yüzyıl Kösem'de bu hafta Sultan Ahmed'in midesindeki rahatsızlık iyice ilerlemiştir. Hekimler Sultan Ahmed'in hastalığa ancak iki hafta dayanabileceğini söylerler. Sır gibi saklanan rahatsızlığı merak eden Halime Sultan Ahmed'in hangi ilacı kullandığını öğrenmeye çalışır. Muhteşem Yüzyıl Kösem'de hünkarın yakında öleceği kulaktan kulağa yayılmaya başlamıştır bile.

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Muhteşem Yüzyıl Kösem’de bu hafta kayıp şehzadenin sırrı gün yüzüne çıktı.
Yasemin’in kızkardeşi olduğunu öğrenen Kösem, infazı durdurmak için var gücüyle yetişmeye çalıştı. Safiye Sultan’ın İskender’i tahta çıkarmasından korkan Zülfikar ise İskender’i payitahttan göndermek istedi. Ancak bu planlarından Safiye’nin haberi olunca ölümle burun buruna geldi.. Safiye’den intikam almak isteyen Kösem, İskender’den Safiye’yi öldürmesini istedi.

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin 24.bölüm fragmanında Sultan Ahmed şoku

Haberin Devamı

Bir tarafta İskender'i tahta çıkarmak isteyen Safiye Sultan ve kızı, diğer tarafta Şehzade Mehmet'i tahta çıkarmak isteyen Halime Sultan ve Dilruba Sultan. Oğulları ve sevdiği adamın Sultan Ahmed'in geleceği için elinden geleni yapan Kösem Sultan neler yapacak?

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 24. BÖLÜM FRAGMANI!




Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin 24.bölüm fragmanında Sultan Ahmed şoku

 
Gerçekleri bilmeyen İskender annesini öldürmeye gitti fakat işler beklediği gibi gitmedi. O gece yaşananlar herkesin kaderini değiştirdi. Sultan Ahmed’in vaziyeti gittikçe kötüleşmeye başladı. İskender’in Kösem’e olan aşkı her geçen gün büyürken, bu aşka öyle biri şahit oluyor ki savaş kızıştı. İskender’in sırrı açığa çıktı. Halime’nin korkuları gerçek oldu. Mustafa’nın deliliğini sürpriz biri öğrendi. Kösem, Ahmed’e mühim bir sırrı açıklamak için has odaya giderken aldığı haberle dünyası başına yıkıldı. Kösem için her şey anlamını yitirdi.

BAKMADAN GEÇME!