MuhteÅŸem Yüzyıl Kösem 17. bölüm fragmanı HümaÅŸah Sultan sarayda! - izle

Güncelleme Tarihi:

Muhteşem Yüzyıl Kösem 17. bölüm fragmanı Hümaşah Sultan sarayda - izle
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 10, 2016 15:09

Muhteşem Yüzyıl Kösem 17. bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekranlara gelecek olan dizide neler yaşanacak? Yeni bölümde Halime, haremde ortalığı birbirine katıyor. Kösem’in yeni rakibi kim? Muhteşem Yüzyıl Kösem yeni bölüm fragmanı ve yaşanacak gelişmeler haberimizde…

Haberin Devamı

Başrollerini Ekin Koç, Beren Saat ve Hülya Avşar’ın paylaştığı Muhteşem Yüzyıl Kösem 17. bölümü ile bu akşam sizlerle!

Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük beğeni toplayan, nefes kesen sahneleriyle tüm izleyicileri ekran başına kilitleyen Muhteşem Yüzyıl Kösem’in yeni bölümünde heyecan kaldığı yerden devam ediyor.

Bu akşam 17. bölümü ile izleyici karşısına çıkacak dizi için heyecanlı bekleyiş sürerken yeni bölümünden tanıtım filmi geldi. Bakalım yeni bölümde neler yaşanacak?

Muhteşem Yüzyıl Kösem 17. Bölüm Fragmanı İzle!

Muhteşem Yüzyıl Kösem yeni bölümde neler yaşanacak?

Nefeslerin tutulduğu yeni bölümde Kösem Sultan’ın yeni rakibi Safiye'nin büyük kızı Hümaşah Sultan’dır. Saraya gelen Hümaşah, bakalım Kösem’e yenik düşen annesi Safiye’yi kurtarabilecek mi?

Haberin Devamı

Derviş Paşa ile Handan Sultan arasında yaşanan ilişkiyi öğrenen Halime, sarayda ortalığı birbirine katacak. Öğrendiği gizli aşkı Kösem’e anlatacaktır.

Bir tehdit mektubu alan Handan Sultan, mektubun Kösem Sultan tarafından yazılmış olabileceğinden kuşkulanır. Halime’nin Derviş Paşa ile Handan Sultan arasındaki aşkı söylemesi, Handan ve Kösem’i yeni bir savaşa sürükler.

Kız Kulesi’ne sürgün edilen Safiye için yeni bir umut doğmuştur. Zira büyük kız Hümaşah Sultan yıllar sonra saraya dönmüştür. Zülfikar ve Kösem’in gizli planlarından şüphelenen Derviş, Paşa, herkesi şok edecek bir hamle yapıyor. Kösem hayatında ilk kez Sultan Ahmed’in emrine karşı gelerek kendi bildiğini okuyor.

Ancak kendisini bekleyen büyük felaketten habersizdir. Kösem, hiç beklemediÄŸi bir gerçekle yüzleÅŸir. DerviÅŸ PaÅŸa ile yaÅŸadığı aÅŸkın Kösem tarafından öğrenildiÄŸini duyan Handan, korkuya kapılıyor ve ani bir karar vererek hiç istemediÄŸi bir yola giriyor.Â

Muhteşem Yüzyıl Kösem 17. bölüm fragmanı Hümaşah Sultan sarayda - izle

Vildan Atasever, Muhteşem Yüzyıl Kösem'de Hümaşah Sultan'ı canlandıracak.

Ünlü oyuncu, Hülya Avşar’ın hayat verdiği Safiye Sultan’ın kızı Hümaşah Sultan’ı canlandıracak. Atasever’in yer aldığı bölüm bu akşam ekrana gelecek.

BAKMADAN GEÇME!