Muhteşem Yüzyıl Kösem 11. bölüm fragmanı yayında! Kösem hamile!

Güncelleme Tarihi:

Muhteşem Yüzyıl Kösem 11. bölüm fragmanı yayında Kösem hamile
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2016 03:40

Star TV’nin sevilen tarihi dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem’in yeni bölümü bu akşam saat 20:00’da ekrana gelecek. Hamile olduğunu öğrenen Kösem’in hakimiyeti eline alma vakti yaklaşıyor. Yeni bölümde hamileliğini duyuran Kösem’i sarayda neler bekliyor? İşte detaylar…

Haberin Devamı

Star TV’de her Perşembe akşamı ekrana gelen Muhteşem Yüzyıl Kösem’in bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde sultanların savaşı devam edecek. Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük beğeni toplayan dizi, nefes kesen sahneleriyle izleyicisini ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Geçen hafta Kösem Sultan ile Safiye Sultan'ın arasındaki iplerin iyice gerildiği müthiş bir final sahnesi ile sonlanan dizinin bu akşamki bölümünde neler olacak?

BU HAFTA NELER OLACAK?

Fahriye’nin kaçtığını öğrenen Safiye telaşa kapılıyor! Bu durumu başta Ahmed olmak üzere herkesten saklayacaklardır. Ancak Cennet sayesinde haberi alan Kösem, çoktan Fahriye’nin peşine düşmüştür. Fahriye’nin kaçtığını haber alan Sultan Ahmed, büyük bir öfkeyle hesap sormaya gidiyor. Derviş, Fahriye’nin peşine düşerken, Mehmed Giray ise Şahin’i hapisten kaçırıyor. Şahin, herkesin hayatını değiştirecek bir karar alıyor.

Haberin Devamı

Muhteşem Yüzyıl Kösem 11. bölüm fragmanı yayında Kösem hamile

Ahmed’in Katerina’ya olan ilgisi Kösem’i delirtir. Katerina’yı saraydan göndermek için akıllıca bir yol izler ve Katerina’yı saraydan gönderir. Ancak Ahmed’in beklenmedik hamlesiyle hüsrana uğrar. Ahmed, Kösem’in yaptıklarını öğrenince, ikili arasında büyük bir kavga yaşanır. Kösem’in gebelik haberi saraya bomba gibi düşer ve haremde büyük yankı uyandırır. Kösem ve Ahmed’in aşkı daha da büyürken, Safiye’nin korktuğu başına gelmiştir. Kösem daha güçlüdür artık…

Muhteşem Yüzyıl Kösem 11. bölüm fragmanı yayında Kösem hamile

Fahriye’nin saraya dönüşü, herkesi şaşkına çevirir. Büyük bir buhran geçiren Fahriye’yi teselli eden Derviş oluyor. Kösem ise Safiye’ye son darbeyi vurmak için harekete geçiyor. Öyle bir tuzak kuruyor ki Fahriye kendini ateşe atıyor. Yıllar sonra aldığı bir haber, Safiye’yi bir umudun peşine düşürüyor. Safiye’yi darmadağın edecek kozu elinde tutan Kösem, Safiye’ye bir teklifte bulunuyor. Kösem, sultanlığını ilan ederken, yaktığı ateş sarayı yakıp kavuruyor.

Haberin Devamı

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 11. BÖLÜM FRAGMAN

Dizinin yeni bölümü bu akşam saat 20:00’da Star TV ekranlarında olacak. Sakın kaçırmayın!

Muhteşem Yüzyıl Kösem 11. bölüm fragmanı yayında Kösem hamile

BAKMADAN GEÇME!