Muhteşem Yüzyıl Kösem 11. bölümde Kösem daha güçlü! - izle

Güncelleme Tarihi:

Muhteşem Yüzyıl Kösem 11. bölümde Kösem daha güçlü - izle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2016 14:34

Televizyon dünyasının en çok ses getiren dizilerinden Muhteşem Yüzyıl Kösem’in 11. Bölüm fragmanı izleyicileri ile buluştu! Peki yeni bölümde neler olacak? Hamileliği ile sarayda hakimiyeti eline almayı düşünen Kösem’i bakalım yeni bölümde neler bekliyor? Muhteşem Yüzyıl Kösem’in yeni bölümünde neler yaşanacak? Hepsi ve daha fazlası haberimizde…

Haberin Devamı

Televizyon dünyasının en çok izlenen yeni dizilerinden biri olan Muhteşem Yüzyıl Kösem, 11 bölümü ile bu akşam ekranlara gelecek. Bakalım yeni bölümde neler yaşanacak?

Heyecanlı bekleyiş sürerken dizinin yeni bölümünden tanıtım filmi geldi. Bir yandan Kösem Sultan ve Sultan Ahmet arasında aşk giderek büyürken diğer yandan Safiye, kendisinin tüm planlarını alt üst ettiği için Kösem’i köşeye sıkıştırıyor.

Sultanlar arasındaki savaş yeni bölümde de devam eder. Geçen hafta yayınlanan son bölümünde Safiye Sultan ve Kösem arasında gerilim giderek büyümüştü. Bakalım yeni bölümde hamile olduğunu öğrenen Kösem, hakimiyeti eline almak için neler yapacak? İşte detaylar…

Muhteşem Yüzyıl Kösem 11.Bölüm - Fragman 1

Haberin Devamı

Muhteşem Yüzyıl Kösem 11. bölümde neler olacak?

Başrollerini Ekin Koç, Beren Saat ve Hülya Avşar’ın paylaştığı Muhteşem Yüzyıl Kösem 11. bölümü ile bu akşam sizlerle! Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük beğeni toplayan, nefes kesen sahneleriyle tüm izleyicileri her hafta ekran başına kilitleyen Muhteşem Yüzyıl Kösem’in yeni bölümünde yine heyecan dolu anlar bizleri bekliyor.

Ahmed’in Katerina’ya ilgi göstermesi Kösem’i deliye dönderir. Katerina’nın saraydan gitmesi için gizli bir plan yapar. Kösem’in yaptığı plan işe yarar ve Katerina saraydan gider. Ancak Ahmed’den gelen beklenmedik hamle onu hüsrana uğratır. Ahmed, Kösem’in Katerina’ya yaptıklarını duyunca sinirlenir ve ikisi arasında büyük bir kavga yaşanır.

Fahriye’nin kaçtığını duyan Safiye Sultan büyük telaş içerisindedir. Ancak bu olayı Sultan Ahmed ve tüm saray halkından saklar. Fahriye’nin kaçışını Cennet aracılığıyla öğrenen Kösem Sultan, Fahriye’nin peşine düşer. Fahriye’nin kaçtığını öğrenen Sultan Ahmed ise bu olayı kendisinden saklayanlardan hesap sormaya gider. Derviş, Fahriye’yi yakalamak için yola düşer.

Ancak Kösem’in hamile olması tüm sarayın havasını değiştirir. Harem başta olmak üzere tüm sarayda büyük yankı uyandıran bu olay ile Kösem ve Ahmed arasındaki aşk daha da büyür. Bu olay Safiye için hiç de iyi olmayacaktır. Çünkü korktuğu başına gelmiştir. Kösem daha da güçlenir.

Haberin Devamı

Saraydan kaçan Fahriye’nin geri dönüşü herkesi şaşkına çevirir. Başına gelen olaylardan dolayı hayal kırıklığına uğrayan Safiye ise Derviş’ten teselli bulur. Kösem ise Safiye’yi etkisiz hale getirmek için büyük bir plan hazırlamaktadır. Kösem, Safiye için hazırladığı planda Fahriye’yi de hedef alır. Kösem’in bu planından habersiz Fahriye kendini ateşe atar. Yıllar sonra aldığı bir haber, Safiye’yi bir umudun peşine düşürüyor. Safiye’yi darmadağın eden kozu elinde tutan Kösem, Safiye’ye bir teklifte bulunur. Safiye’den Sultanlığı istemektedir. Bu olay tüm saray halkını şaşkına çevirir. Bakalım sultanlığını ilan eden Kösem’in bundan sonraki olanları neler? Merak ettikleriniz için bu akşama ekranlara gelecek olan Muhteşem Yüzyıl Kösem 11. Bölümü sakın kaçırmayın…

BAKMADAN GEÇME!