Muhteşem düet

Güncelleme Tarihi:

Muhteşem düet
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2006 00:00

Türk sanat müziğinin divası Muazzez Abacı ve güçlü seslerinden Ebru Gündeş, dün akşam Açıkhava Tiyatrosu'nda özel bir konser verdi. Konser öncesi basın toplantısı yapan ikili, birbirine övgüler yağdırdılar.

Haberin Devamı

Muazzez Abacı, "Çok heyecanlıyım.Türkiyenin en iyi seslerinden biriyle sahneye çıkacağım. Beraber 'Duydum ki unutmuşsun' şarkısını seslendireceğiz. Ben bu şarkıyı 1971 yılında ilk 45'liğimde seslendirmiştim. Umarım o da bugün söylediği şarkıları 30 yıl sonra kendi veliatı ile birlikte seslendirir" dedi. Ebru Gündeş ise, "Kariyerimle ilgili artık yapacak bir şey kalmadı. Kariyerimle ilgili en önemli isimle beraberim. Onunla aynı sahneyi paylaşmak bu işin en iyisini yapmak demek. Allah'a şükürler olsun, bunları gördüm" dedi. Konser sırasında da birbirlerini iltifat yağmuruna tutan Abacı ve Gündeş, sahnede anne kız imajı çizdiler.

Muhteşem düet

Haberin Devamı

BU KEZ ÜÇ YIL SÜRECEK

Seyircilerle sık sık sohbet eden ve espiriler yapan sanatçı aşk hayatında yaşadıkları için dert yandı. Ebru Gündeş, "İki tane gönül ilişkim oldu. Ama ikisi de üç ay sürdü. Ama bundan sonraki inşalah üç yıl sürecek. Ama hiçbir zaman hata bende değildi. Kıymetimi bilmediler" diyerek espiri yaptı. Konseri izlemeye gelen isimler arasında Cansu-Tümer Metin, Arto, Tülin Şahin ve Abacı'nın kızı Saba ile küçük torunu Sera Anderson gibi isimler de vardı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!