GeriAtıştırmalıklar Karpuzlu Limonata Tarifi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
    0
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Karpuzlu Limonata Tarifi

Karpuzlu Limonata Tarifi

Buz gibi ev yapımı limonatanın yeri bambaşkadır. Fakat ona rakip olacak bir tarifle geldik. Yaz aylarının gözdesi karpuzlu limonataya ne dersiniz?

Malzemeler:

•Yarım orta boy karpuz
•3 adet limon
•1,5 su bardağı soğuk su
•3 yemek kaşığı esmer şeker

Tarif:

1-Karpuzun kabuğunu kesip dilimlere ayırın ve çekirdeklerini tek tek ayıklayın.
2-Limon kabuklarını rendenin iri tarafıyla rendeleyin.
3-Ardından limonların suyunu sıkın.
4-Çekirdeklerini ayıkladığınız karpuzları Arçelik B-Fit Power Blender’a alın.
5-Taze sıkılmış limon suyu, rendelenmiş limon kabuğu, soğuk su ve esmer şekeri de ekledikten sonra blenderı çalıştırın.
6-Hazırladığınız karışımı bir süzgeç yardımıyla süzün.
7-Karpuzlu limonatanızı Arçelik No Frost Buzdolabı’nda iyice soğuttuktan sonra servis yapın.
8-Afiyet olsun!

Sponsorlu içerik

 

 

Haber Yorumlarını Göster
Haber Yorumlarını Gizle