Motosikletli turist için en ideal ülke Türkiye

Güncelleme Tarihi:

Motosikletli turist için en ideal ülke Türkiye
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2004 01:50

İtalya’da yayınlanan Grazia dergisi, motosiklet tutkunu turistler için Avrupa’da en ideal ülkenin Türkiye olduğunu yazdı. Grazia dergisi’nde ‘Motosiklet Günlüğü’ başlığı ile verilen gezi haberinde özellikle motosikletle seyahat yapmak isteyen çiftlerin hoş bir macera yaşamaları için Türkiye’yi seçmelerini önerdi.

Dergi, ‘Eğer Avrupa ile Asya arasında bir köprü kurmak, bunu içtenlikle ve yoğun olarak yaşamayı düşünüyorsanız, İstanbul ile Kapadokya yolunda mutluluğu yaşayabilirsiniz’ değerlendirmesinde bulundu. Grazia Dergisi, yalnız İstanbul-Kapadokya turunun değil, türkiye’nin her tarafının motosiklet tutkunlarına alternatif rotalar sunduğuna dikkat çekti. Dergi, ‘Ama bunu sadece bir yerden bir yere giderken katılacak bir güzergah olarak görmeyin. Etrafta o kadar güzellikler ve doğa var ki bunu da tadarak, doyarak, Anadolu insanını tanıyarak gerçekleştirin’ yorumunu yaptı.

Konya’da mutlaka durulmasını öneren dergi, alternatif olarak Yunan adalarından Ege kıyılarına geçerek Kaş, Kalkan, Ölüdeniz ve Fethiye’nin de bir başka motosiklet güzergahı olabileceğini kaydetti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!