Moskova virtüözleri İstanbul'da

Güncelleme Tarihi:

Moskova virtüözleri İstanbulda
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2009 13:52

Uluslararası Vladimir Spivakov Vakfı adına dünyanın çeşitli yerlerinde konserler düzenleyen, yaşları 12 ile 21 arasında değişen yetenekli 7 müzisyenden oluşan Genç Moskova Virtüözleri; 21. ENKA Kültür Sanat Kış Etkinlikleri kapsamında, 8 Aralık 2009, Salı günü ENKA İbrahim Betil Oditoryumu’nda olacak.

Haberin Devamı

1994 yılında genç yeteneklere destek vermek amacıyla kurulan Uluslararası Vladimir Spivakov Vakfı; vakıf bünyesindeki genç müzisyen, dansçı, yazar ve ressamlara yardım ederek onlar için konser, gösteri ve sergiler düzenlemekte. Her biri küçük yaşta müzik eğitimine başlayan ve vakıf adına konserler veren müzisyenlerden oluşan Genç Moskova Virtüözleri de, ENKA Kültür Sanat’ın konuğu olarak İstanbul’a geliyor.

Aliya Vodovozova (flüt), Robert Brem (keman), Roman Yefimov (viyolonsel), Anastasia Vorobyeva (piyano), Taisia Sokolova (viyola), Nikolay Tsinman (keman) ve Danila Kuznetsov’nın (piyano) oluşturduğu Genç Moskova Virtüözleri; önemli müzik okullarında Prof. Boris Yegrafov, Doç. Dr. Alexander Trostyansky, Prof. V.A.Pikayzen gibi müzik dehaları ile eğitimlerini sürdürmekte. Aynı zamanda yurtiçi ve yurtdışında konserler veren genç yetenekler, uluslararası yarışmalarda kazandıkları ödüllerle başarılarını kanıtlıyorlar.

Haberin Devamı

Yaşları 12 ile 21 arasında değişen yetenekli 7 genç müzisyen; Shopen’den Tchaikovsky’e, Rahmaninov’dan Doppler’e klasik müziğin unutulmaz bestecilerinin eserlerini seslendirecekler. Genç Moskova Virtüözleri, 8 Aralık 2009, Salı günü saat 20:30’da, ENKA İbrahim Betil Oditoryumu’nda verecekleri konserde yeteneklerini sergileyecek.

21. ENKA Kültür Sanat Kış Etkinlikleri’ne katılmak isteyen sanatseverler, her etkinlik öncesi saat 19.00’da Taksim – AKM önünden kalkacak ücretsiz servis ile etkinlik merkezine ulaşabiliyorlar. Etkinlik bitiminde ise, ENKA İbrahim Betil Oditoryumu’ndan kalkacak servis, konukların Taksim – AKM’ye ulaşımını sağlıyor. Servisten yararlanabilmek için etkinliklerden en az iki gün önce ENKA ile bağlantıya geçerek rezervasyon yaptırılması yeterli.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!