Moda dünyası onu konuşuyor

Güncelleme Tarihi:

Moda dünyası onu konuşuyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2010 09:26

Haberin Devamı

Sanata destek
Olsen ikizleri geçtiğimiz gün New York’taki bir müzayedede paparazzilerin karşısına çıktı. Ashley ve Mary-Kate’in siyahlar içinde katıldığı Free Arts Geleneksel Sanat Müzayedesi, New York’taki Free Arts programına katılacak çocuklara gelir sağlamayı amaçlıyor.

Sabah yürüyüşü
Hilary Duff, geçtiğimiz gün sabahın erken saatlerinde köpeğini yürüyüşe çıkardı. Uykulu olduğu gözlenen 22 yaşındaki Duff, uykusunu açmak için yolunun üzerindeki bir kafeden kahve almayı da ihmal etmedi.

Çin’e gitti
Charlize Theron, “Dior Cruise 2011” moda şovunu izlemek için Çin’e gitti. Oscar’lı oyuncu, şangay’daki defile öncesinde ışıltılı elbisesiyle basına poz verdi.

Parti zamanı
Cannes Film Festivali hız kesmeden devam ederken, partiler de ihmal edilmiyor. Geçtiğimiz gün düzenlenen Vanity Fair/Gucci partisi, ünlülerin akınına uğradı. Gecenin öne çıkan isimleri Jennifer Lopez, Salma Hayek, Kate Beckinsale, Naomi Watts, Diane Lane, Benicio Del Toro, Naomi Campbell ve Karolina Kurkova’ydı.

Haberin Devamı

Brezilyalı güzeller buluştu
Brezilyalı model Alessandro Ambrosio, geçtiğimiz gün ıngiliz Wallpaper dergisi tarafından düzenlenen “Born in Brazil” (Brezilya Doğumlu) gecesine katıldı. Ambrosio’yu gecede 27 yaşındaki meslektaşı Ana Beatriz Barros da yalnız bırakmadı.

Kankası hep yanında
“Last Girl on Earth” turnesine devam eden Rihanna, geçtiğimiz hafta konser verdiği ıngiltere’de zaman geçirmeye devam ediyor. Yakın arkadaşı Melissa’yı yanından hiç ayırmayan 22 yaşındaki şarkıcı, önceki gece de onunla Manchester’daki bir ıtalyan restoranındaydı. ıkili çıkışta objektiflere gülümseyerek poz verdi...

Cavalli’nin yatında keyif
Konser vermek için Monaco’ya giden Amerikalı şarkıcı Jennifer Lopez ile eşi Marc Anthony, geçtiğimiz gün önce alışveriş yaptı sonra da yat keyfi... ıkizleri Emme ve Max’i de yanlarına alıp mağazaları dolaşan çift, daha sonra yakın modacı Roberto Cavalli’nin yatında zaman geçirdi.

Moda dünyası
onu konuşuyor
Dünyanın en güzel kadınları arasında gösterilen Irina Sheik, son dönemde moda dünyasında fırtınalar estiriyor. Birçok firmayla anlaşması olan 24 yaşındaki Rus model, geçtiğimiz gün Otto adlı mayo firması ve Armani Exchange için objektif karşısına geçti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!