Moda Dünyası bunları konuşuyor

Güncelleme Tarihi:

Moda Dünyası bunları konuşuyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2007 00:00

İPEKYOL’UN DÜĞÜN ELBİSELERİNİ

İpekyol düğün ve nişan gibi geceler için özel bir koleksiyon hazırladı. Dalgalı ve uçuşan uzun parti elbiselerinin her rengi var. Beyaz olanları sade bir düğün isteyen gelinler tercih edebilir. Fırfırlar, büzgüler, drapelerle volümlü bir hale gelen elbiselerde omuz dekoltesi öne çıkıyor, beli vurgulayan detaylar göze çarpıyor. Vual, şantug, danteller, ipek şifon ve ipek kotonlar ağırlıkta. Unutmadan hatırlatalım benzer bir koleksiyon İpekyol’un kardeş markası Machka’da da var.

IBIZA VE HONOLULU’NUN AYAKKABI OLDUĞUNU

Elektronik müziğin, en ünlü DJ’lerin ve çılgın partilerin başkenti Ibiza, dünyanın en güzel yatlarını ve yelkenlilerini ağırlayan marinasıyla ünlü St. Tropez, boyundan bağlamalı bikinileri ve plajlarıyla ün yapan Honolulu ile çölleri, kum tepeleri ve develeriyle önemli bir tatil kenti Marrakesh gibi yerlere ait motif ve renkler Adidas’ın Originals "Summer Cities" koleksiyonuna ilham verdi. Ayakkabı ağırlıklı koleksiyonda ayakkabılarla uyumlu tişörtler de var.

MARIO TESTINO’NUN TASARLADIĞI ARABAYI

Moda fotoğrafçısı Mario Testino, Avrupa’nın en büyük AIDS yardım etkinliği olan Life Ball’un 15’nci yıldönümü için MINI tasarladı. Testino’nun, "Hayatın Kutlaması" sloganına uygun olarak tasarladığı arabada, tema olarak havai fişekler kullanıldı. MINI, 26 Mayıs 2007 akşamı düzenlenecek Life Ball’un ardından eBay’de (www.ebay.at) açık arttırmaya sunulacak. Satıştan elde edilecek gelir bu yıl da yine AIDS’le mücadeleye bağışlanacak.

TOMMY HILFIGER’IN MARKA ELÇİSİNİ

Tommy Hilfiger günümüzün en değerli sporcularından Thiery Henry’i uluslararası marka elçisi seçti. Thiery Henry, yapılan anlaşmayla markanın formal giyim ve iç giyimdeki yüzü oluyor. Tommy Hilfiger’ın 2007 Sonbahar reklam kampanyasında yer alacak başarılı sporcunun, imzasını taşıyan özel bir koleksiyon da olacak. Bu koleksiyon sınırlı sayıda üretilerek satışa sunulacak. Tommy Hilfiger yeni yüzünü şöyle tanımlıyor: "Thiery, modern stilin vücut bulduğu bir isim. Bu da benim tasarım anlayışımla örtüşüyor. Ayrıca Thiery Henry’nin saha dışında gelişen sosyal olaylara olan ilgisi de çok ilham verici."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!