Moda Dünyası bunları konuşuyor

Güncelleme Tarihi:

Moda Dünyası bunları konuşuyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2009 01:12

TİMSAH’IN SARIKLARINI

Lacoste iki sezondur yaz koleksiyonunu tanıttığı defilelerde, mankenlerin kafasına bandana sarıyor. Geçen seneki düzdü. Hürriyet Cumartesi’nin sayfalarına "Tıpkı Ahsen Unakıtan Stili" diye haber olmuştu. Bu senekiler daha teferruatlı. Padişah kavuklarını, derviş sarıklarını andırıyor. Ayrıca Lacoste 2009 yaz sezonunda örme bikiniler ve uzun etekler de dikkat çekiyor.

AİLE İÇİ ŞİDDETE SON TİŞÖRTLERİNİ

İpekyol, Hürriyet Gazetesi’nin Aile İçi Şiddete Son Kampanyası için tişörtler üretti. Kamuoyunda sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekle tanınan Elif Dürüst, Şirin Yalçın, Ayşe ve Ece Ege kampanyanın duyurulmasına destek veriyor. Tişörtler IPEKYOL, TWIST ve MACHKA mağazalarında satışa sunuldu. Satışlardan elde edilecek gelir 656 96 96 Aile içi Şiddet hattına bağışlanacak.

TERS MAĞAZANIN SEVGİLİLER GÜNÜ KOLEKSİYONUNU

Mankenlerin, lambaların, kıyafetlerin tepetaklak olarak sergilendiği Palladium Alışveriş Merkezi’ndeki Opposite mağazası 14 Şubat için bir koleksiyon hazırladı. Galliano, Roccobarocco, Gai Mattiolo, Jean’s Paul Gaultier gibi markalardan giysiler var koleksiyonda. İster kendinize alın, ister sevgilinize. İki durumda da fark yaratacağınız kesin.

ERKEKLERE DE SIÇRAYAN YIRTIK PANTOLON MODASINI

Gareth Pugh geçtiğimiz hafta Paris Moda Haftası’nda 2009-2010 sonbahar-kış koleksiyonunu podyuma çıkardı. Podyuma çıkan şeyi görünce donduk kaldık. Bu sene hayli moda olan yırtık dar pantolon bir erkeğin üzerindeydi. Fotoğrafta gördüğünüz gibi Çağla Şikel’in giydiğinin birebir aynıydı. Bu arada, Çağla Şıkel’in pantolonunu Kemal Doğulu yırtmış. Doğulu bu konuda tam bir uzmanmış. Her kim jean pantolonunu yırttırmak istese hemen onun kapısını çalıyormuş.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!