Minik kalpler için el ele verdiler

Güncelleme Tarihi:

Minik kalpler için el ele verdiler
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2010 09:44

Minik Kalplerle El Ele Derneği’nin ikinci yardım balosu, önceki gece Çırağan Sarayı’nda düzenlendi.MİKA-DER Başkanı Nesrin Ercan’ın ev sahipliği yaptığı balo, Sinan Akçıl’ın bestelediği, sevgilisi Hadise’nin yorumladığı “Minik Kalpler” şarkısıyla renklendi.

Haberin Devamı

500 SEÇKİN DAVETLİ     

MİKA-DER Başkanı Nesrin Ercan’ın ev sahipliği yaptığı, sunuculuğunu Saba Tümer’in üstlendiği geceye yaklaşık 500 seçkin davetli katıldı. Davetliler arasında Sema Doğan, Rahmi Koç, Vedat Aşçıoğlu, Ali Ağaoğlu, Ender Mermerci, Heves Ekinci ve Aslı Üstünkaya da vardı.

AŞIKLAR SAHNEDE     

Balo, Sinan Akçıl’ın dernek için bestelediği “Minik Kalpler” şarkısıyla renklendi. Hadise’nin seslendirdiği şarkıya sevgilisi Akçıl da piyanosuyla eşlik etti. Saba Tümer, ikiliye plaket takdim ederken “Birbirini seven insanlar böyle güzel şarkılar yapar” dedi.

TALU&KİBAR ŞARKILARI  

Gece, “Çiğdem Talu & Melih Kibar Şarkıları Konseri” ile devam etti. Erol Evgin’in Murat Evgin, Yonca Lodi, Sibel Gürsoy, Tuba Önal, Açelya Kılıç ve Zeynep Alasya’yla birlikte sahneye çıktığı geceden elde edilen gelirin, Rize’deki çocuk yetiştirme yurtları ve yuvalarda kalan çocuklar yararına kullanılacağı açıklandı.

Haberin Devamı

BAĞIŞ TOPLANDI     

MİKA-Der balosunda Bingöl, Zonguldak, Van, Kars ve Ağrı illerindeki SHÇEK’e bağlı yetiştirme yurtları için de bağış toplandı. Bingöl için İpek Yücel 50 bin, Cengiz Çetinkaya 25 bin; Zonguldak için Sena Ağaoğlu 75 bin; Van için Emine Kamışlı, Cengiz Çetinkaya ve geceye katılamayan Özcan Sabancı 25’er bin; Kars için adını açıklamak istemeyen iki hayırsever toplam 75 bin; Ağrı için Revna Demirören 25 bin, Ömer Tevelli 25 bin, Emre Bahçevan 50 bin ve Ender Mermerci de 25 bin lira bağışta bulundu.

BUZLAR ERİMEDİ

Gecenin sunucusu Saba Tümer, aynı sahneyi paylaşan Sinan Akçıl-Hadise çiftine plaketlerini vermek üzere sahneye çıktığında “Birbirini seven insanlar böyle güzel şarkılar yaparlar” dedi. Ancak bu söz ikili arasında esen soğuk rüzgarları dindirmedi. Adı Hande Yener’le anılan Akçıl’a mesafeli durmaya devam eden şarkıcı, Tümer’in sözü karşısında “Yorum yok” demekle yetindi.

EROL EVGİN'İN KIZLAR KOROSU

Gece, “Çiğdem Talu & Melih Kibar şarkıları Konseri” ile devam etti. Erol Evgin, konserde Yonca Lodi, Sibel Gürsoy, Tuba Önal, Açelya Kılıç ve Zeynep Alasya’yla birlikte sahneye çıktı.

Haberin Devamı

DÜĞÜNDEN 25 YIL SONRA

Erol Evgin, 25 yıl önce Hilton Oteli’nin havuz başında gerçekleşen düğün törenlerinde şarkı söylediği Ömer-Arzu Sabancı çiftiyle yakından ilgilendi.

İŞTE BENİM PRENSESİM

Ali Ağaoğlu, baloya sevgilisi Petek Ertüre yerine “Prensesim” dediği kızı Sena ile katıldı. Sena Ağaoğlu, yardım balosunda 75 bin lira bağışta bulundu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!