Mercan Dede "Su" turnesine çıkıyor

Güncelleme Tarihi:

Mercan Dede Su turnesine çıkıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2004 10:20

Mercan Dede, Avrupa'da dünya müziği listesinde ilk sıraya yerleşen yeni albümü “Su” yu dinleyicilerle buluşturmak üzere Anadolu yollarına düşüyor. Sanatçı, 10-22 Aralık tarihleri arasında Gaziantep, Konya, Ankara, İzmir, İstanbul ve Eskişehir’de konserler verecek. Turne'de Mercan Dede'ye Göksel Baktagir. Aykut Sütoğlu, İsmail Darıcı, Hüseyin Ceylan eşlik ediyor. Turnenin Konya ve Ankara bölümünün konuğu ise Ceza.

Haberin Devamı

Mercan Dede,  “Seyahatname” ve “Nar”ın ardından çıkardığı “Su”da Balkan ve Akdeniz ezgilerinden İran ve Hintli seslere uzanan geniş bir doğu yelpazesi içinde, modern ve gelenekseli biraraya getirdiği repertuarıyla izleyenleri yepyeni bir ses serüvenine götürüyor.

Mercan Dede’ye özgü çağdaş ve gelenekselin buluşma noktasında ayrıcalıklı bir yere sahip olan “Su”nun ilk Anadolu turnesinde sanatçıya sazlarının ustaları eşlik ediyor: Kanunda Göksel Baktagir, klarnette genç yetenek Aykut Sütoğlu, perküsyonlarda İsmail Darıcı ve Hüseyin Ceylan, görsel şovuyla Tolga Yalkın ve büyüleyici dansıyla Mira izleyicilere unutulmaz bir gece yaşatacak. Turnenin Konya ve Ankara ayağının sürpriziyse  rap müziğin yıldızı, başarılı kent ozanı Ceza...

Turne Programı:
10 Aralık Gaziantep Kalender Plaza    
Saat: 21.30

14 Aralık Konya Hilton Oteli (Konuk Sanatçı: Ceza)   
Saat:20.30

15 Aralik Ankara Bilkent Otel  (Konuk sanatçı: Ceza)  
Saat:21.30

17 Aralik Izmir Club Ooze-Bornova     
Saat:23.00

18 Aralık Istanbul Yeni Melek    
 Saat:22.00

22 Aralık Eskisehir Hayal Kahvesi     
Saat:21.30

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!