Menopoza giren kadına mucize formül

Güncelleme Tarihi:

Menopoza giren kadına mucize formül
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2008 00:00

Prof. Dr. Osman Müftüoğlu, Müjde Ar'ın sorusuyla şaşkına döndü.

Haberin Devamı

MÜJDE AR FOTOĞRALARI

"Haydi Gel Bizimle Ol" programına konuk olan Prof. Dr. Osman Müftüoğlu, Müjde Ar'ın sorusuyla şaşkına döndü. Ünlü sanatçı, kendini örnek göstererek menopoza giren kadınlar için mucize formülü sordu.
NTV'de yayınlanan "Haydi Gel Bizimle Ol" programının sunucularından ünlü oyuncu Müjde Ar, önceki akşam programda yine ilginç bir sohbete imza attı. Program konuğu Prof. Dr. osman Müftüoğlu'na, menopoza giren kadınların cinsel isteğini artıracak mucize bir formül soran Ar, hem konuğunu hem de ekran başındakileri şaşırttı.

İşte o diyalog:

---------------

Müjde Ar: Menopozda libidonun aşağı inmesine, hani erkeklere ceviz, fındık yeyin diyorsun, biz ne yutalım hocam onu söyle bize.

Prof. Dr. Osman Müftüoğlu: Müjde Hanım ne zaman cinsel sağlığa girecek diye bekliyordum. Kadınlarda da erkeklerde de libido testesteron hormonunun kontrolü altındadır. Kadınlar şöyle bir yanlışlık yapıyor, menopoza girince östrojen gitti, cinsellik gitti öyle bir şey yok.

Haberin Devamı

M.A: Hiç öyle bir şey düşünmüyoruz. Ne münasebet!

O.M: Testesteronunuzu erkekler nasıl artırıyorsa siz de öyle artırın.

M.A: Nasıl artıracağız?

O.M: Afrodizyak denen şeyle.

M.A: Çıplak erkek resimlerine mi bakacağız?

O.M: En önemli faktörlerden birisi bu biliyor musunuz?

M.A: Ama ben hiç sevmem tuhaf tuhaf adamlar.

O.M: Spontan seks yapın.

M.A: Spontan seks nasıl oluyor?

O.M: Spontan seks bence en önemli tarafı yaşamımızın. Spontan seks şu; normal olarak bizi sekse yönelttiğini zannettiğimiz şeyler dışında doğal olarak sekse yönelten bazı uyarılar alıyoruz hayatımızda. İnsanlar yaşamları boyunca gördükleri küçük bir figürden, bir sözden, bir sesten, bir kadınsal veya erkeksel objeden, bir farklılıktan bir etkilenmeye uğruyor. Bu seksin en önemli tarafı. Yaşlandıkça en önemli problem seksin spontanlığı azalıyor. Ne yapıp yapacaksınız o spontan sekse birazcık fırsat vereceksiniz. Niye olmuyor biliyor musunuz?

M.A: Biz seks olmuyor demiyoruz.

O.M: Niye spontan seks olmuyor?

M.A: Hocam. Seks oluyor başka, menopozda kadınların libidoları sürünmeye başlıyor. Buna özet bilmem ne hapından değil, doğal bir besin rica ediyoruz. Yok mu?

O.M: Yok öyle bir şey.

M.A: Spontan seks diye sen oramızı buramızı kırdıracaksın.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!