Mazhar'ın son numarası

Güncelleme Tarihi:

Mazharın son numarası
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2006 00:00

MFÖ grubunun Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda önceki akşam verdiği konserde, grup elemanlarından Mazhar Alanson'un kafasına geçirdiği metalden yapılma punk saçı damgasını vurdu. Elinde megafonla ve baş harfini taşıyan mikrofon ayaklığıyla şarkı söyleyen Alanson, "İlk şarkımızı bir şov yaparak söyledik. Her şey sanat için, sizleri sevdiğimiz için. Bakın Ajda Pekkan bir çok ameliyat oldu, eh bizde giyimimize dikkat edelim" dedi.

Haberin Devamı

M.F.Ö grubu yeni albümü "Agu" dışında yıllardır dillerden düşmeyen sevilen parçalarını da seslendirdi.Şarkı aralarında seyircilerle sohbet eden ve yaptığı espirilerle konsere gelen binlerce kişiyi güldüren grup sahne performansıyla büyüledi.Yoğun istek üzerine grup iki kez bis yapmak zorunda kaldı.

Alanson "Beni namert yaptınız"

/images/100/0x0/55ea380ef018fbb8f87215ed
Mazhar Alanson şarkı arasında seyirciye seslenerek" bir makalede "bodrum Bodrum "şarkısını söyleyen namerttir dedim.Ama bu akşam beni namert yapacaksınız.Söylediklerim hep yanlış anlaşılıyor"dedi.Daha sonra konser sonunda yoğun istek üzerine Mazar Alanson "Beni Namert yaptınız"diyerek şarkıyı seslendirdi. Konser sonunda yoğun istek üzerine grup iki kez bis yapmak zorundu kaldı.Konser sonunda sahneyi terkeden grup yoğun alkışlarla tekrar sahneye çıktı ve " yalnızlık ömürboyu" seslendirerek tekrar içeriye gitti .Daha sonra yoğun alkışlara dayanamayıp tekrar gelen grup bu kez “bu sabah yağmur var İstanbul’da” “güllerin içinden” “sarı laleler” ve Mazhar Alanson "beni namert yaptınız diyerek “Bodrum Bodrum” şarkısını da soyledı.

Mazharın son numarası
Mazharın son numarası

Grubun giysilerini Alanson’un eşi Biricik Suden dizayn ederken,Suden konserin başlamasına saniyeler kalana dek kuliste grubun giyinmelerine yardım etti.

Mazharın son numarası
Mazharın son numarası

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!