Marka meraklısı kadınlar

Güncelleme Tarihi:

Marka meraklısı kadınlar
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2000 00:00

Haberin Devamı

Gösteri dünyasının ünlü sanatçılarının da marka giymeye en az bizler kadar meraklı olmaları doğal. Bir bakıma bu merakı biraz da onlar körüklüyorlar.Ünlü sanatçıların özellikle meraklı oldukları markalara gelince... Now Dergisi'nin araştırması bu merakımızı gidermemizi sağladı...

Elle McPherson, hamilelik döneminde aldığı kilolardan kurtulur kurtulmaz, çok sevdiği Gucci marka beline sımsıkı oturan kemerleri kullanmaya başladı. Elle MacPherson , Gucci'den asla vazgeçemeyeceğini söylüyor.

Caprice'in giysilerinin hepsi Dolce-Gabbana etiketini taşıyor.Özellikle de streç bluzlarının hep bu marka olmasına dikkat ediyor. Gösteri dünyasının bir başka Dolce-Gabbana tutkunu ise Mariah Carey. Askılı fanila tipi tişörtünü okulda, jimnastik derslerinde giyilen askılı tişörtlerden ayıran tek özellik ise, tişörtün göğüs kısmının tam ortasında yer alan Dolce-Gabbana etiketi... Terlememek için giyilen bu spor kıyafetin üzerine böyle bir marka konunca, tişörtün satış fiyatı insanı terletiyor.

Joan Collins, durmadan seyahat etmeye bayılıyor. Bir süre önce büyükanne olan yıldız, iki günlük bir seyahat için bile yanına üç dört bavul dolusu eşya almayı ihmal etmiyor. Joan Collins'in bavullarının ve çantalarının hepsinde Louis Vitton etiketi dikkat çekiyor.

Son zamanlarda adı jet sosyetede çok sık geçen Tara Palmer Tomkinson da bir bavul ordusuyla seyahat eden ünlülerden... Tara Palmer Tomkinson’ın takıntısı Prada marka spor ceketler... David Beckham gömleklerinin hep Ralph Lauren etiketini taşımasını istiyor. Bu firmanın Polo kazakları da ünlü sporcunun sevdiği giysilerden. Futbolcunun spor ayakkabıları Nike marka, diğer ayakkabılarında ise Gucci etiketi var. Ünlü futbolcunun eşi, eski Baharat Kızlar topluluğunun üyesi Victoria Beckham ise Louis Vuitton markasının tutkunu.

El çantaları farkı

İngiltere Kraliçesi, kutu şeklindeki el çantalarını İngiltere'nin ünlü çanta üreticisi Launer firmasına ısmarlıyor. Kraliçenin Launer marka çanta tutkusu yıllar boyunca azalmadı. Kraliçenin eski gelini Sarah Ferguson, Fendi marka çantaları seviyor. Yeni gelin, Essex Düşesi Sophie ise Louis Vuitton marka çantaları tercih ediyor. Kraliçe Elizabeth'in çantalarında hiç para taşımadığı biliniyor. Gelinlerin durumu ise meçhul.

Sharon Stone'un Lacoste marka tişört merakı son zamanlarda yerini Valentino etiketini taşıyan tuvaletlere bıraktı. Ünlü yıldız, evlendikten sonra daha ağır başlı görünmeye merak sardı.

Nicole Kidman, Avustralya'da yaşarken Levi's marka jean pantolonları giymeye bayılıyordu. Yıldız, amerikalı olduktan sonra seksi giysilere ağırlık vermeye başladı. Nicole Kidman, daha çok Armani'nin kıyafetlerini seviyor...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!