Mango'dan yazlık şov

Güncelleme Tarihi:

Mangodan yazlık şov
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2006 00:00

Dünya modasının dev ismi Mango, 2006 ilkbahar- yaz koleksiyonu önceki akşam gerçekleşen bir defileyle tanıtıldı. Sait Halim Paşa Yalısı'nda yapılan defilede, Mango'nun 2006 ilkbahar-yaz koleksiyonunu podyumların ünlü mankenleri tarafından tanıtıldı. Güzide Duran, Şenay Akay, Cansu Dere, Tülin Şahin, Sedef Avcı, Özge Ulusoy, Pınar Tezcan, Tanya, Fatma Yaman, Sema Şimşek ve Sanem Balcı gib mankenler podyumda görev aldı.

Haberin Devamı

Firikik'e yasak istedi
Podyuma Türk mankenlerle çıkan yabancı manken Tanya, istemeden de olsa göğüs firikiği vermekten kurtulamadı. Defile sonrası firikik verdiğini anlayan Tanya, gazetecilere "Lütfen bu resmi silin, ben böyle gözükmek istemiyorum, bana şöhret olmaya çalışıyor derler" dedi.

Ayşe Hatun Önal: Podyumları çok özledim
Podyumlardan sahnelere tranfser olan Ayşe Hatun Önal, podyumu özlediğini söyledi. Önceki akşam Mango'nun düzenlemiş olduğu geceye katılan Önal, "Uzun bir süredir bu tür gecelere katılmıyordum. Podyumları gerçekten çok özledim. Arkadaşlarımı podyumda izlerken orada olmak geçti içimden. Tam olarak podyumları bıraktım diyemem ama şu anda albüm çalışması içinde olduğum için, beni podyumlarda uzun bir süre göremesiniz diye düşünüyorum" diye konuştu. Albüm için yoğun bir şekilde çalıştığını söyleyen Ayşe Hatun Önal, "Nisan ayı sonunda iddalı bir şekilde yeni albümle geliyorum" dedi.

İlk fotoğraf
Bakire olduğunu söylemesinden sonra gündem yaratan Şebnem Scheffer, kendisine bakire konusunda destek veren işadamı İlhan Doğan'la birlikte olmuştu. Bakire olayından sonra uzun bir süredir Almanya'da kalan Şebnem Scheffer, önceki gece defilede görev aldı. Defile bitiminden sonra sevgilisi İlhan Doğan'la birlikte ayrılırken ilk kez objektiflere yakalandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!