Narkotik operasyonuyla gözaltına alındığı iddia edilen Heijan’dan ilk açıklama 'Polisler evime gitmiş...'

Güncelleme Tarihi:

Narkotik operasyonuyla gözaltına alındığı iddia edilen Heijan’dan ilk açıklama Polisler evime gitmiş...
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2017 12:51

Önceki gün internet üzerinden uyuşturucu pazarlayanlara, özendirici paylaşım yapanlara yönelik İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya başta olmak üzere 29 ilde aynı anda narkotik operasyonu başlatıldı.“Yansın Geceler, Semt Oturuşu, Abin Dızo Bremın ve Bonzai Bom” gibi şarkıları seslendiren ve milyonlarca kişi tarafından Youtube üzerinden dinlenen Heijan adıyla tanınan Doğan Tarda'nın da operasyonda gözaltına alınan isimler arasında olduğu iddia edildi.

Haberin Devamı

Heijan ismiyle tanınan Doğan Tarda hakkında çıkan haberleri yalanladı. Tarda, Burak Güngör'e verdiği röportajda polislerin kendi evine gelmediğini, sadece ifadeye çağrıldığını aktardı.

"Gözaltına alındı diye haberler çıkmış alakası yok. Biz arkadaşım aynı zamanda da menajerliğimizi yapıyor- Aytunç’la evde PES oynuyorduk. Bir anda telefon geldi, ağabeyim beni aradı 'Narkotik Şube’den geldiler ifade vermen gerekiyor' diye. Ben de polislerle konuştum. Metrobüse bindik Aytunç’la beraber, sonra gittik. Herhangi bir sıkıntı yok, saatimle oynarken kelepçeli gibi gösterdiler. İfademi verdim, çıktık. Polisler sadece şarkıları benim yazıp yazmadığımı sordular. 2013’te olan bir şarkı için sorguladılar. 2013’te yaptım tepki gördüm, sonra tepki videosu çektim, eğlence amaçlı yaptığıma dair, sonra bıraktım. Bir yıldır ayrı bir kanalım var. Eğlence amaçlı gidiyoruz. Uyuşturucuyla alakam yok. Benim herhangi bir maddeyle alakam yok. O şarkı kaldırılsın diye başvurdum. Ama kaldırılmadı. Ben kendime yeni bir sosyal medya kanalı açtım. Şarkılarıma oradan devam ettim. Benim eski şarkılarımı kaldırmayan eski manejlerimdir, kullanım hakkı onda. Kaldırmak için çok yüksek meblağlarda para istedi ben de ödeyemedim. Beni sadece ifadeye çağırdılar. ifade verdim ve çıktım. Sadece telefonuma el konuldu. Polisler evime gitmiş ikamet adresime, abim de beni aradı ‘ifade ver’ diye ben de ifade verdim ve çıktım olay sadece budur.' 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!