Ünlü oyuncunun içler acısı görüntüsü: Bu hale geldiÄŸimin farkında bile deÄŸildim! 

Güncelleme Tarihi:

Ünlü oyuncunun içler acısı görüntüsü: Bu hale geldiğimin farkında bile değildim
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 04, 2023 13:33

Her ne kadar son yıllarda giderek değişse de gösteri dünyasında bir "zayıflık takıntısı" olduğu muhakkak. Birçok ünlü kariyerlerini sürdürmek için mümkün olduğunca zayıf olmak zorunda hissediyor. Aslında hepsinin bunu bilerek ve isteyerek yaptığını söylemek de zor.

Haberin Devamı

Çünkü bazen koşullar, onları bu türden sağlıksız beslenme davranışları geliştirmeye yöneltiyor.

Siz de okumuşsunuzdur, bazı ünlülere söylenen "Daha fazla iş teklifi almak istiyorsan kilo vermelisin" sözlerini. Bazıları sağlığını hatta hayatını riske atarak bu öneriyi kabul etti. Bazıları ise buna direndi. Moda dünyasında kıvrımlı model Ashley Graham başta olmak üzere bunun örnekleri de çok. 

Ünlü oyuncunun içler acısı görüntüsü: Bu hale geldiğimin farkında bile değildim

ZAYIF OLMAK YETMEZ, DAHA DA ZAYIF OLMAK GEREK
İşte gösteri dünyasının "zayıf olmak yetmez daha da zayıf olmak gerekir" mantığını benimseyen ünlülerinden biri geçtiğimiz günlerde objektiflere takıldı. Elinde içecek bir şeylerle aracına binen ünlü yıldız, görenleri korkuttu. 

Bu sözünü ettiğimiz ünlü tam da sıfır bedenin gösteri dünyasında hakimiyetini kurduğu dönemde adını duyuran 35 yaşındaki Whitney Port.

Haberin Devamı

Boyu 1.79 olan Port, kameralara takılmadan kısa süre önce kendi zayıflığından endişe ettiğini söylemişti. Ama görüntüsü herkesi kelimenin tam anlamıyla dehşete sürükledi! 
 
Rol aldığı The Hills dizisiyle ünlenen Whitney Port bu konuda "tartıya çıkıncaya kadar böylesine zayıf olduğunu kendisi bile fark etmediğini" söylemişti.

Whitney Port, kendisi için endişelenen hayranlarına "bundan böyle daha akıllıca bir beslenme planı uygulayacağını" söyledi.

Üzerinde, bir deri bir kemik halini gözler önüne seren dar kıyafetiyle görüntülenen Whitney Port, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda da bu konuya değinmişti.

Oyuncu, 2015 yılında evlendiği 46 yaşındaki kocası Tim Rosenman'ın da onun zayıflığı nedeniyle çok büyük endişe duyduğunu ifade etti. 

Ünlü oyuncunun içler acısı görüntüsü: Bu hale geldiğimin farkında bile değildim

'ASLINDA BÖYLE GÖRÜNMEK İSTEMİYORUM'
Whitney Port, bu korkutan görüntüye sağlıksız beslenme alışkanlıklarının yol açtığını itiraf etmekten de geri durmadı. 

Haberin Devamı

Port, sosyal medya üzerinden dertleştiği hayranlarına bu hale geldiğinin yani bu kadar aşırı zayıfladığının farkına bile varmadığını anlattı. Ta ki tartıya çıkıp oradaki rakamı görünceye kadar.

Whitney Port bu konuda şunları yazdı: "Aslında bunun sorun olduğunu hiç düşünmemiştim. Ama açıkça yeteri kadar yemediğimi ve şu an sağlıklı görünmediğimi biliyorum. Ben aslında böyle görünmek istemiyorum." 

Whitney Port, zayıflığının bir sonucu olarak çok enerjisiz kaldığını da belirtti. Tabii ki bunun nedenini de kendisi açıkladı: "Bedenime ihtiyaç duyduğu kadar yiyecek vermiyorum."

Port, hayranlarına kendisi için endişe etmemelerini ve kaslarını da geliştirecek şekilde doğru beslenmeye başlayacağı haberini verdi. Sonra da şunu ekledi:" Ben hazırım çocuklar. Bunun göründüğü kadar büyük bir sorun olmadığını düşünüyorum." 
Â

Ünlü oyuncunun içler acısı görüntüsü: Bu hale geldiğimin farkında bile değildim

Haberin Devamı

Ä°LK UYARI KOCASINDAN GELDÄ°
Bu arada Port, özellikle gösteri dünyasında çok yaygın bir duru olan "çekici görünme" baskısına da değindi. Sadece ince olup çekici görünmeye çalıştığını belirtti. Fakat sonunda bu yeme alışkanlıklarının sağlıklı olmadığının ayırdına vardığını da ekledi.

Whitney Port, aşırı zayıf görüntüsü ile ilgili olarak ilk uyarıyı kocasından aldığını saklamadı.

Bu konuda kendisini uyaranların sadece yabancılar olmadığını belirtti Whitney Port. İlk sinyallerin de kocasından geldiğini ifade etti. "Kocam bir süredir benim için endişeleniyor" diye yazan Port "Bu konuda düşünmek ve bu sorunu çözmek zorundayım. Çünkü bu aşırı zayıflık benim üzerinde bilinçli olarak düşündüğüm bir konu değildi." 

Haberin Devamı

Ünlü oyuncunun içler acısı görüntüsü: Bu hale geldiğimin farkında bile değildim

HİÇ MAKARNA YEMEMİŞ
Altı yaşında Sony adında bir oğlu olan Port "Yaşamak için yiyorum. Başka bir şey için değil. Aslında her zaman aÇ hissediyorum ama ne yiyeceğimi bilmiyorum,

Whitney Port geçmişte de yeme alışkanlıklarına dair bazı açıklamalar yaptı. 2018 yılındaki bir açıklamasında hiç makarna yemediğini söyleyip 'Bunu denemek için İtalya'ya gideceğim sanırım' demişti. 

Bu arada Port kendisi için yiyecek hazırlamanın öncelikleri arasında olmadığını da sözlerine ekledi. "Lezzet ve kalite söz konusu olduğunda çok seçiciyim" diye ekledi. Geleceği için sağlıklı beslenmeyi önceliğe alacağı konusunda da hayranlarına söz verdi.

Haberin Devamı

Ünlü oyuncunun içler acısı görüntüsü: Bu hale geldiğimin farkında bile değildim

'Ä°SKELETE BENZÄ°YORSUN'
Aslında Whitney Port, geçtiğimiz ay bir bikinili pozunu paylaşınca hayranları da onun ne kadar zayıf olduğu konusunda yorum yapmıştı.

Hatta bazı takipçileri yıldızın açlık diyeti uyguladığını söyleyip onu sert şekilde eleştirmişti.
Bir başka takipçisi  Port'ın iskelet gibi göründüğünü bile ileri sürmüştü.

Ünlü oyuncunun içler acısı görüntüsü: Bu hale geldiğimin farkında bile değildim

'AMAN TANRIM! KÄ°LO VERMEM GEREK!'
Whitney Port'un bu zayıflık takıntısı aslında kendisine ün kazandıran The Hills dizisi sırasında başladı.

O dönemde yani The Hills dizisinde rol aldığında kendini ekranda görünce aklından geçenleri şöyle anlatmıştı oyuncu: "Aman Tanrım, kendimi tombul hissediyorum. Sanırım kilo vermeliyim."

 

BAKMADAN GEÇME!